USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.55

«Шахтар» їде з Італії непереможеним. ВІДЕО

3 Жовтня 2012 00:12
Донецький «Шахтар» зіграв унічию в другому матчі групового турніру Ліги Чемпіонів сезону 2012/2013 років. «Ювентус» із Турина не зумів на своєму полі здолати «гірників».

Онлайн трансляцію матчу вів сайт Football.ua.

Гості могли відкрити рахунок вже на 5-ій хвилині гри. Півзахисник Генріх Мхітарян бив по воротах з близької відстані, але не потрапив у рамку.

Однак свого вони таки добилися. Бразилець Алекс Тейшейра прийняв м'яча у карному господарів і приблизно з 6 метрів пробив Джанлуїджі Буффона.

Гравці «Ювентуса» не розгубилися і за мить відповіли голом. Після пасу Андреа Пірло з кутового м'ячем вдало розпорядився Леонардо Бонуччі.

Решту гри гості переважно намагалися піймати суперника на контратаці, а господарі з кожною хвилиною, хоч і нарощували перевагу, але зреалізувати її не змогли.

Ювентус - Шахтар 1:1
Голи: Бонуччі, 25 - Алекс Тейшейра, 23
Ювентус: Буффон, К'єлліні, Барцальї, Бонуччі, Ліхштайнер, Маркізіо, Пірло, Асамоа, Відаль (Погба, 84), Вучініч (Джовінко, 58), Матрі (Квальярелла, 65)
Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Рац, Хюбшман, Фернандіньо, Вілліан, Алекс Тейшейра (Ілсіньо, 83), Мхітарян, Луїс Адріано
Попереджені: Ліхштайнер, К'єлліні - Хюбшман, Ілсіньо
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сеня Показати IP 3 Жовтня 2012 09:47
так им и надо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus