USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Шахтар» втратив нічию в Лондоні. ВІДЕО

7 Листопада 2012 23:45
Донецький «Шахтар» втратив нічию у поєдинку проти лондонського «Челсі» на останній хвилині гри. Сподівання «гірників» «поховав» нападник лондонців Віктор Мозес.
Матч 4-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів відбувся 7 листопада в Лондоні.

Гра розпочалося доволі неочікувано, бо на 9-ій хвилині «Шахтар» вже зрівнював рахунок: Вілліан прийняв передачу від Фернандіньо біля 11-метрової відзначки та пробив повз Петра Чеха.

Кількома хвилинами раніше нападник лондонців Фернандо Торрес відкрив рахунок в матчі.

Чим менше залишалося до завершення тайму, тим спокійнішою ставала гра. Лише на 40-ій хвилині її сколихнув точним ударом гравець «Челсі» Оскар, який вивів свою команду вперед.

Другу частину гри краще розпочали донеччани, які завдяки зусиллям Вілліана зрівняли рахунок.

Але останнє слово у матчі було за лондонцями. Майже на останній хвилині матчу Віктор Мозес забив п'ятого в матчі гола і вирвав для своєї команди нелегку перемогу.


Челсі - Шахтар 3:2
Голи: Торрес, 5, Оскар, 40, Мозес, 90+3 - Вілліан, 9, 47
Челсі: Чех, Іванович, Давид Луїс, Кехілл, Бертранд, Мікель, Рамірес, Азар, Мата, Оскар (Мозес, 80), Торрес (Старрідж, 89)
Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Рац, Хюбшман, Фернандіньо, Тейшейра (Ілсіньо, 78), Мхітарян, Вілліан, Луїс Адріано
Попередження: Давід Луїс - Тейшейра











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тиць-здиць Показати IP 8 Листопада 2012 00:24
Шахтар не втратив нічого. Це Ахмєтов з Абрамовичем розписали по 3 пункти, класично, і злили Ювентуса з дороги. Пропущені Шахтою голи вражають дитячою наївністю. Особливо перших два.
Fan-fan до тиць-здиць Показати IP 8 Листопада 2012 09:23
Що ж вони "злили"? :) Обом ще грати з Ювентусом і не факт, що наберуть там очки, а за очками йдуть щільно 7-7-6 ...! При певному розкладі Шахтар може і в ЛЄ вилетіти! :)
Fan-fan Показати IP 8 Листопада 2012 07:57
Так їм і треба! Там судді не допомогають - от і результат! :)
aty Показати IP 8 Листопада 2012 09:07
погоджуюсь з тиць-здиць

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus