USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Шахтар» поступився «Борусії» без шансів. ВІДЕО

6 Березня 2013 09:31
Україна втратила свого останнього футбольного представника в європейських турнірах. Донецький «Шахтар» після результативної нічиєї на «Донбас Арені» у вівторок, 5 березня, зазнав розгромної поразки на «BVB-Штадіон», а тому припиняє свій похід за трофеєм найпрестижнішого клубного турніру під егідою УЄФА.

Про це повідомляє інтернет-видання «Champion».

У першому таймі команда Луческу не провела жодної небезпечної атаки. Випали з гри Тайсон та Тейшейра, мляво виглядали Мхітарян і Фернандіньо. Своєю чергою, про гру оборони команди яскраво свідчать два пропущені м'ячі протягом 6 хвилин, при чому один з них, традиційно, зі стандарту.

У другому таймі з виходом Дугласа Кости гірники ніби прокинулися, але, як зазвичай буває у футболі, не забиваєш ти - забивають тобі. І Луческу ще має подякувати супернику за те, що у воротах П'ятова в заключні 45 хвилин опинився лише один гол, адже моментів у німців було «вагон, і маленький візочок». Згадати лише прохід Ройса, який самотужки обіграв п'ятьох гравців «Шахтаря», проте пробив повз ворота.

Загалом можна зробити висновок, що «Боруссія» перемогла заслужено, не залишивши жодного шансу супернику. Незважаючи на те, що забивати з огляду на результат першої гри треба було саме «Шахтарю», дортмундці не сіли в обороні, а настільки потужно затиснули на власній половині поля «Шахтар», що моментами гравці українського клубу не розуміли, де вони, і що з ними коїться. Ройса, Левандовскі, Блащіковскі та Бендера ще довго буде бачити у своїх нічних страхіттях оборонна лінія «Шахтаря» на чолі з Андрієм П'ятовим.

Щодо завдання «Шахтаря» виграти Лігу чемпіонів, що традиційно отримує команда від президента клубу Ріната Ахметова, то доведеться почекати ще рік, два, а, можливо, й більше. А, можливо, і взагалі у «Шахтарі» відмовляться від цієї ідеї, змінивши пріоритети на створення об'єднаної з Росією ліги, де «Шахтар» буде почуватися як риба у воді, і набагато частіше радуватиме свого президента і прихильників здобутими трофеями.
Dortmund vs Shakhtar 3:0 MATCH HIGHLIGHTS по UCL2410
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 6 Березня 2013 10:57
Так це ж БОРУСІЯ грала з ВОЛИННЮ! А які ПОНТИ були у ШАХТАРЯ! Ахметов заявляв,що у них завдання стати Чемпіоном у ЛІЗІ. Після матчу у Донецьку вже було зрозуміло, що Шахтар не тягне на цей ТИТУЛ. Команда з претензіями, просто була зобов'язана вигравати в себе на полі та показувати високий рівень гри про який говорять. В ЛІЗІ грають не СЛАБАЧКИ. Шахтар переоцінив свої можливості і явно не дооцінив БОРУСІЮ! Луческу не допрацював. Та зрештою, це його проблеми. Він, напевно вже видохся! Постійно воювати за перші місця сил не додають. Стало помітно, що команда трохи "здала".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus