USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Придбання Майкона ‒ серед найгучніших трансферів літа. ВІДЕО

27 Липня 2012 16:18
Хоча літнє трансферне віконечко зачиниться лише 31 серпня, серйозні рокіровки традиційно відбуваються саме під час ігрового затишшя.

«Інший футбол» склав рейтинг найгучніших літних трансферів в Україні.

З-поміж четвірки найбагатших клубів Прем’єр-Ліги у затінку цього літа відсиджується лише «Дніпро». Основні придбання Ігор Коломойський зробив ще півроку тому і тепер зі спокійною душею перетасовує незатребуваних футболістів між «Арсеналом» та «Кривбасом», ‒ йдеться у сюжеті програми.

По одному гучному трансферу до свого активу записали «Шахтар» і «Металіст», проте, як зазначають в «Іншому футболі», найбільше всіх вразило київське «Динамо»: попри хитке, за чутками, фінансове становище, Ігор Суркіс виклав за двох футболістів майже чверть річного бюджету клубу, а на додачу ще й спровадив до оренди зіркового бешкетника Алієва, чим викликав чимале обурення останнього.

Сьоме місце в рейтингу посів шведський хавбек Густав Свенсон, між іншим, перший представник своєї країни на наших теренах. Йому 25 років, має досвід виступів за свою збірну і підсилилася ним всерйоз націлена на Єврокубки «Таврія».

Рядком вище розташувався Майкон. Придбання найкращого бомбардира Прем’єр-Ліги минулого сезону було справою часу, ну а найспритнішим на трансферному угідді виявився «Шахтар», ‒ зазначають у програмі. Попри протести з боку «Волині», гірники уклали з бразильцем трирічну угоду і чинності вона набирає вже з 31 серпня.

У п’ятірці лідерів у рейтингу найгучніших літніх переходів ‒ трансфери «Закарпаття».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus