USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

П'ятеро боксерів з Волині представлять Україну на світових змаганнях

6 Березня 2018 23:17
Найважливіший комплексний спортивний захід Міністерства освіти та науки України у 2018 році Гімназіада України тривала з 26 лютого по 4 березня в Івано-Франківську, повідомили у Федерації боксу Волинської області.

За право представляти нашу країну на світовій Гімназіаді у Марокко до Івано-Франківського коледжу з фізичного виховання боролися 195 боксерів з 22-х регіонів України.

За підсумками змагань збірна команда Волинської області здобула 5 золотих, 3 срібні та 2 бронзові нагороди та посіла друге загальнокомандне місце, пропустивши у перед лише господарів змагань, збірну команду Івано-Франківської області.

Результати виступів боксерів Волині.
Таким чином, 5 боксерів з Волині вибороли право у складі збірної команди України взяти участь у світовій Гімназіаді.

Готували боксерів до змагань тренери-викладачі у складі: Юлія Семко, Артур Каменєв, Петро Боярчук, Анатолій Кобель, Дмитро Кобель, Андрій Подвальний, Артіков Набіджан, Олександр Грабовський, Сергій Чечель, Борис Жайворонко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus