USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Перша ракетка України виграла престижний турнір в Дубаї

25 Лютого 2017 22:32
Перша ракетка України Еліна Світоліна перемогла у фіналі престижного турніру категорії WTAPremier 5 в Дубаї з призовим фондом 2,666 мільйона доларів. У фіналі змагань українка обіграла датчанку Каролін Возняцкі з рахунком 6:4, 6:2.

Про це повідомляє «Новое Время».

За час матчу, який тривав 1 годину 29 хвилин, Світоліна виконала один ейс, допустила дві подвійні помилки і реалізувала чотири з дев'яти брейк-поінтів. Возняцкі в цьому поєдинку виконала одну подачу навиліт, чотири рази помилилася при введенні м'яча в гру і один раз взяла подачу українки.

Зазначимо, що Світоліна вперше в кар'єрі виграла турнір категорії Premier 5 – однієї з топових в WTA-турі. Вище котируються тільки турніри серії Premier Mandatory і Grand Slam.

Перемога в Дубаї принесла Світоліній 900 рейтингових очок, завдяки чому вона стала десятою ракеткою світу і піднялася на другу сходинку чемпіонської гонки - рейтингу за підсумками сезону-2017.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus