USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Переможці рейтингового турніру з ММА везуть чемпіонські пояси до Луцька

22 Серпня 2019 22:29
Бійці Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «PRIDE» завоювали 2 чемпіонських пояси щорічного рейтингового турніру з ММА “MAXIMUS FIGHTING CHAMPIONSHIP”, що проходив 15-17 серпня на Херсонщині.

Представник юнацької вікової групи - титулований луцький спортсмен, неодноразовий чемпіон України з різних видів бойових мистецтв Сломінський Ілля здобув дострокову перемогу больовим прийомом на руку у ІІ раунді над чемпіоном Світу з козацького двобою, спортсменом з Херсону.

Боєць дорослої вікової групи - переможець рейтингових турнірів з ММА, призер чемпіонату України зі змішаних єдиноборств ММА Андрій Протасюк переміг майстра спорту України з боксу технічним нокаутом у ІІ раунді.

«Взяти участь у цьому престижному турнірі мали можливість далеко не всі спортсмени» - розповідає головний тренер клубу Олександр Кулаков.

«Складнощі полягають у підборі титулованих бійців, схожих за рівнем підготовки. Також для нас, мешканців Луцька, добиратися на Херсонщину надзвичайно складно та фінансово затратно. Тому хочемо висловити подяку тим небайдужим до спорту людям, завдяки яким маємо можливість брати участь у таких змаганнях та навчально-тренувальних зборах», - додає тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus