USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Останній домашній матч нинішнього сезону. Завтра «Волинь» зіграє з «Гірник-Спорт»

6 Серпня 2020 20:40
У п’ятницю, 7 серпня, «Волинь» проведе останній домашній матч нинішнього сезону. Луцька команда зустрінеться о 17.30 з «Гірник-Спорт» із Полтавщини на стадіоні «Авангард». Пряму трансляція матчу вестиме телеканал «Аверс», інформує пресслужба луцького клубу.

Чемпіонат України для «Волині» виходить на фінішну пряму, до якої залишилося зробити два кроки. З великою вірогідністю, якщо ці кроки стануть переможними, «Хрестоносці» досягнуть своєї мети – підвищення у класі. Проте для початку в останньому домашньому турі нашій команді потрібно зробити перший із них – розколоти непростий «горішок» із Полтавщини.

«Гірник-Спорт» після карантину показує досить непогані результати – наприклад, команда Ігоря Жабченка в літній частині першості перемогла в усіх домашніх поєдинках, не пошкодувавши навіть лідерські «Агробізнес» та «Авангард». При цьому на виїзді колектив із Горішніх Плавнів після тривалої перерви у сезоні не набрав жодного очка, хоча боровся до останнього майже з усіма суперниками, які ведуть боротьбу за найвищі місця. Поїздка до Луцька буде для міцної команди із Полтавщини останнім шансом покращити невтішну гостьову статистику, тож можна не сумніватися, що на господарів поля чекає відчайдушний спротив опонентів та по-особливому гарячий поєдинок.

«Волинь» зуміла відійти від болючої поразки від «Агробізнеса»: двох аутсайдерів Першої ліги «хрестоносці» переконливо переграли із загальним рахунком 7:0. При цьому підопічні Андрія Тлумака розуміють – найважчі випробування чекають на них попереду, як розуміють, що вони фактично повернули долю путівок до елітного дивізіону чемпіонату України у свої ноги. У попередніх турах для волинян сталося чимало приємних подій, а на звітний поєдинок до складу повернеться дискваліфікований на матч проти «Черкащини» Артур Рябов. Щоправда, не обійдеться «Волинь» і без проблем – окрім травмованих Валерія Болденкова та Ігоря Карпенка, до кінця сезону навряд чи побачимо Сіаваша Хагназарі.

Матч відбудеться без глядачів. Тож усіх запрошують підтримати команду, переглядаючи трансляцію матчу на телеканалі «Аверс».

VERSUS

Історія протистоянь обох команд розпочалася позаминулого сезону – тоді в першому ж матчі у Луцьку «Гірник-Спорт» здобув перемогу (0:1), однак волиняни в останньому турі чемпіонату реваншувалися (2:0) та зберегли прописку в Першій лізі. У попередньому чемпіонаті «Волинь» здобула перемогу у феєричному домашньому поєдинку (5:3), і знову-таки в останньому турі команди розійшлися миром у Горішніх Плавнях (0:0). А от у першому колі нинішньої першості «Волинь» досить вдало заїхала у гості до команди Ігоря Жабченка, яка перебувала на підйомі – завдяки «дублю» Дениса Кожанова, а також голам Віталія Пономаря та Назара Мельничука «хрестоносці» здобули важливу перемогу – 4:2.

Ще однією цікавинкою протистояння будуть ексволиняни у складі «Гірника-Спорту»: можна не сумніватися, що на луцьку команду будуть як слід налаштовані її вихованці – Віктор Хомченко та Олександр Чепелюк.
АРБІТРИ

Головним арбітром зустрічі буде Максим Козиряцький із Запоріжжя. Асистенти арбітра – Юрій Федорак та Ігор Дебенко (обидва – з Івано-Франківська). Резервний арбітр – Роман Блавацький (Львів). Спостерігач арбітражу – Андрій Шандор (Львів).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)

Рік заснування: 1962

Кольори клубу: червоно-чорні

Офіційний сайт клубу: http://gornyak-sport.net/

Головний тренер: Ігор Жабченко

Місце у таблиці Першої ліги після 28 туру: 9 (28 матчів, 12 перемог, 3 нічиї, 13 поразок, різниця голів 40:41, 39 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus