USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Один із кращих фрістайлерів України – з Волині. ВІДЕО

9 Квітня 2012 14:45
До півфіналу всеукраїнських змагань із футбольного фрістайлу потрапив 15-річний ковельчанин Костянтин Семерей.
Про це повідомляє ПроКовель.
Найсильніші спортсмени України з футбольного фрістайлу, серед яких був і 15-річний ковельчанин Костянтин Семерей, змагалися в Києві цієї суботи. Хлопець показав найкращий результат 18 березня у Львові, коли переміг у відбірковому турі.
У столиці юному ковельчанину довелося добряче попотіти та викластися на всі 100%, адже його суперниками були вже досвідчені спортсмени. Проте він все ж таки зумів дати фору і їм. Семерей впевнено дійшов до півфіналу, але, на жаль, на цьому етапі був змушений зупинитися та зійти з дистанції. В результаті він та спортсмен із Києва Ігор Самодед опинилися на третій сходинці п’єдесталу.
У фінальному поєдинку розігрували два основних місця, а отже й путівку на міжнародний фінал Red Bull Street Style, який має відбутися в Мілані. У вирішальному двобої зійшлися киянин Олексій Жураховський та представник Дніпропетровська Максим Дудка, який і переміг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
?? Показати IP 12 Квітня 2012 01:34
+2 фристайлера були з Луцька Які на рівні виступили
zizitop Показати IP 12 Квітня 2012 02:03
ооох и насудиииили. позор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus