USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Нововолинський будинок спорту приймав гандболістів. ФОТО

22 Жовтня 2012 18:03
Міжнародний турнір з гандболу серед 11- ти і 12-річних юнаків відбувся у Нововлинську. Переможцями стала команда «Портовик» з міста Южного.

Про це повідомили у Волинському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорті для всіх».

У Нововолинську відбувся міжнародний турнір з гандболу серед юнаків 2000-2001 років народження, присвячений судді міжнародної категорії Борису Макарову. Гандболісти змагалися в місцевому Будинку спорту.



Традиційні змагання з гандболу, які проходять в регіоні уже дванадцятий рік поспіль, започаткував Борис Макаров.



Урочисте відкриття змагань традиційно розпочалось хвилиною мовчання, якою учасники заходу вшанували пам'ять видатного спортивного діяча. Привітати спортсменів прийшли заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський та суддя міжнародної категорії Анатолій Міщук, який очолив суддівську колегію турніру.



У змаганнях взяли участь 8 команд з різних міст України та гості з Литви. За результатами змагань володарями кубка міжнародного турніру з гандболу стала команда «Портовик» з міста Южного Одеської області. Друге та третє місця посіли литовські команди з міст Алітус та Варна.




Директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад нагородив переможців та призерів грамотами, дипломами, медалями та кубками. Також судді відзначили та нагородили цінними призами найкращих гравців турніру за позиціями, які спортсмени займали на полі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus