USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Нам не вистачало Шарпара, - Дем’яненко

11 Березня 2012 12:17
Луцькій «Волині» в матчі проти одеського «Чорноморця» не вистачало центрального півзахисника В’ячеслава Шарпара. А поразку команди головний тренер Анатолій Дем’яненко назвав «незаслуженою».

Про це йшлося 10 березня під час прес-конференції тренера.

З його слів, гра була «важкою», а команда не заслужила поразки. Водночас фахівець відмовився коментувати роботу арбітрів, хоча й додав: «Коли забивали перший гол зі стандарту, порушення не було, я думаю».

Також він нарікав на відсутність Шарпара та невдалі дії деяких гравців. «В центрі поля не вистачало Шарпара. Та й ті, що вийшли на заміну, не підсилили гру. Будемо розбиратися… Робити аналіз», - відзначив головний тренер.

Для прикладу, він розповів, що Євген Пічкур «грав 3 хвилини і пропав». «А потім не видно його було. Хоча трибуни кричали», - каже Дем’яненко.


Щодо того, коли повернеться в гру нападник Душан Савіч, який травмувався у матчі з «Олександрією», фахівець повідомив, що гравець отримав дві травми і наразі не тренується – лише лікується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Грыцько Показати IP 11 Березня 2012 13:07
Нам не вистачало Шарпара и мозгов...:)
Є до Грыцько Показати IP 12 Березня 2012 12:44
Змінена тактика гри. А футболісти залишились ті самі. У Кварцяного було бий - біжи - борись. Майже вся гра зверху, та й футболісти були підібрані здебільшого високі та дуже-дуже слабеньки технічно. А Дем"яненко заставив катати м"яч. ОСЬ ВАМ І РЕЗУЛЬТАТ!!! Або до попередньої тактики, що не властиво Дем"яненку, або більше ніж півкоманди нах..
Вітя Показати IP 11 Березня 2012 14:10
Поганому танцору вічно щось заважає.
хах Показати IP 11 Березня 2012 19:25
кварца назад ! демян нічого доброго не зробить з командою
доктор 80 Показати IP 11 Березня 2012 22:19
немає більше Кварцяного і вистачить балакати про поганого тренера який виграв кубок в азії аналогічний лізі європи, і те саме на Калітвінцева писали експерти, і що з того гарного тренера із збірної забрали а поставили бухаря Блохіна. Мені от сподобалась поведінка тренерського штабу на футболі, тихо без крику, все рівно дані настанови навіщо ось цей шум.
Іван Показати IP 12 Березня 2012 08:23
Нам не вистачало Кварцяного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus