USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На Волині діятиме оновлена спортивна школа

6 Лютого 2013 18:23
Оновлена обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби діятиме на Волині.

Про це розповів заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облради Андрій Мороз на засіданні постійної комісії з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму під час розгляду відповідного проекту рішення.

Він повідомив, що нову структуру, нову школу не створюватимуть, а лише «перекваліфікують» роботу уже діючої на території Волині ДЮСШ.

«Просто, чинне законодавство України регламентує нас дещо переформатувати роботу, тому ми змушені прийняти цю школу в обласну комунальну власність (відповідно до постанови Кабміну 5 листопада №993), оскільки ця школа є однією з найкращих шкіл Волині, входить до складу 15 найкращих шкіл України. В ній щороку підготовлюються плеяда видатних спортсменів, зокрема, за минулий рік виховано 8 майстрів спорту та одного майстра міжнародного класу. Також спортсмени школи входять до складу збірних команд України різних категорій, тобто від юнацького складу до дорослого. Спортсмени є чемпіонами та призерами Чемпіонатів Європи з різних видів боротьби, зокрема самбо та сумо» – інформував заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Андрій Мороз.

За словами Андрія Мороза, додаткових фінансових ресурсів для функціонування школи в подальшому в цьому році немає, адже школа отримувала фінансову підтримку з обласного бюджету ще з 2001-ого року, коли вийшла перша постанова Кабінету Міністрів про передачу спортивних місцевих шкіл на баланс місцевих бюджетів, тому великих проблем немає.

Проект рішення «Про створення Волинської обласної ДЮСШ» підримали усі члени комісії, тому на наступній сесії Волинська ОДА розгляне та вирішить питання про оновлення діючої спортивної школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любитель Показати IP 7 Лютого 2013 10:26
Здорово.Але не помішалоб щеб про легкоатлетичні доріжки на стадіоні "Авангард" згадати.Де проводилися змагання в яких виступали сотні дітей області та Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus