USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На міжнародних змаганнях команда з Волині виборола четверте місце. ФОТО

26 Жовтня 2010 09:36
У Нововолинську відбувся міжнародний турнір з гандболу серед юнаків, присвячений пам'яті судді міжнародної категорії Бориса Макарова.
Розпочалися змагання 21 жовтня і тривали до 24-го, повідомляє центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».
У заході взяли участь 8 команд, а це – понад 120 юнаків з міст Алітус і Варена (Литва), Києва, Южного Одеської області, Запоріжжя, Слов`яносербська Луганської області, Луцька, Нововолинська.
Нововолинці посіли четверте місце. Кубок переможців, як і два попередніх турніри, виборола команда Слов`яносербська. Срібні нагороди отримали Запоріжжя, а бронзові – Варена (Литва).
Крім того, було нагороджено кращих гравців турніру за окремими амплуа. До символічної «сімки» увійшли воротар Марк Полуботко із Запоріжжя, кутовий Арнас Лубаускас із Алітуса, лінійний Ілля Кімаш із Запоріжжя, розігруючий Владислав Паровінчак з Луцька, бомбардир Лебяцкас Едвинас із Варени, півсередній Ростислав Поліщук з Южного, кращий гравець Власдислав Кобзій зі Слов`яносербська.
Після завершення турніру всі переможці та призери змагань були нагородженні кубками, медалями, дипломами, грамотами, а також пам’ятними призами від організаторів та спонсорів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus