USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Євро-2012 фанів розважатимуть з 6-ї ранку

6 Лютого 2012 18:23
Під час Чемпіонату Європи з футболу 2012 року у приймаючих містах гостей розважатимуть з 6-ї години ранку.

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначається, віце-прем`єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков повідомив, що у лютому приймаючі міста на спеціальній нараді планують затвердити розважальну програму на час турніру – від 25 травня до 2 липня.
За словами Колеснікова, деталізовано культурну програму, тривалістю з 6.00 до 1.00, яка міститиме перелік фестивалів і концертів, масових заходів не лише у фан-зоні, а й на найкращих майданчиках міст-господарів.
«Програма розробляється у чотирьох форматах. По-перше, особливий розважальний контент передбачений у день матчу в приймаючому місті. Інша справа, коли у місті немає матчів, але матч – в іншому українському місті. Третій формат – матч в іншій країні. Четвертий формат – день без матчу. Усі ці дні матимуть різне наповнення. У лютому ми затвердимо деталізований план для кожного міста», - підкреслив віце-прем’єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus