USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На «Авангарді» вже ставлять нове табло. ФОТО

11 Липня 2012 13:59
Табло площею 24 квадратних метри встановлюють на домашній арені луцької «Волині». Воно працюватиме в режимі телевізора, тобто транслюватиме відеоролики, заставки, тощо.
Про це повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Зокрема, компанія «Фаворит-Спорт» у ці дні закінчує монтаж нового світлодіодного табло. Ця організація спеціалізується на обслуговуванні спортивних об’єктів, а саме футбольних натуральних і штучних полів, табло, сидінь тощо.

Керівник департаменту електроніки «Фаворит-Спорт» Сергій Качало розповів, що нове табло «Авангарду» працюватиме у режимі телевізора, тобто окрім того, що буде виводити рахунок та час, є можливість трансляції відеороликів, заставок, фотоінформації. «Його розміри 6*4 метри, фізична роздільна здатність 240*160, віртуальна – 480*320, інформація на табло редагуватиметься за допомогою комп’ютера», - розповів Сергій Іванович.

Окрім великого табло у проекті є й блок додаткового, меншого екрану. На ньому можливий показ часу, а також рахунку матчу. Традиційний, «круглий», годинник, який є в старому варіанті, згодом демонтується.

Задля вимог безпеки на «Авангарді» встановлені й стаціонарні турнікети на секторах, де зазвичай розміщуються вболівальники із гостьових команд, а також найпалкіші вболівальники «Волині» із 17-го сектору.

Нагадаємо, кілька тижнів тому на стадіоні розпочалася заміна сидінь. У секторах 8, 9, 10 та 17 наразі встановили 1000 нових крісел. Поступово кількість нових сидінь збільшуватиметься і заміною буде охоплено усю арену.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Віталій Показати IP 11 Липня 2012 16:05
Табло м'яко кажучи не вражає ані розмірами ані роздільною здатністю. Навіщо було монтувати сині сидіння на гостьовому секторі якщо згодом вирішили весь стадіон зробити червоним в кольори клубу. В котре переконуюсь в непрофесіоналізмі працівників клубу. Стадіон як був Г... так і залишиться, трибуни як були за кілометр від поля так і залишаться там стояти, як трибуна та лави для запасних і тренерів закривала видимість з сусідніх секторів так і закриває. Навіщо такому стадіону навіс над трибунами, потрібно будувати новий стадіон, нехай невеликий, але комфортний і сучасний, бо цей як не перебудовуй, надьто морально він застарілий.
Федя до Віталій Показати IP 11 Липня 2012 18:40
А на новый ты денег Даш?паражаюсь где таких дебилоидов земля носит нет чтоб порадоваться за то что хоть что то люди обновляют на етом стадионе
тиць-здиць до Віталій Показати IP 11 Липня 2012 23:10
Егеж! В "фокстроті" телевізор, більший за це табло, недорого купити можна.
довідка до Віталій Показати IP 12 Липня 2012 07:58
щоб зрозуміти розмір табло аж 24 кв м на стадіоні достатньо порівняти з тими, що є у місті. табло біля Там-Таму також 24 кв м. для стадіону на тий відстані воно буде замале. у львові на стадіоні інституту фізкультури змонтували нове табла 45 кв.м., а стадіон там набагато меньший та компактніший.
D Показати IP 11 Липня 2012 16:06
Кварцяний молодець!
тиць-передриць Показати IP 12 Липня 2012 00:09
Ти, Веталь, гарно відпрацьовуєш свій хліб, залишилося тобі у твоїй консультативно-педерастичній роботі небагато: дай кілька валіз з баксами Палиці, щоб він їх відніс тим дебілоїдам, які вимагають у нього грошей, щоб дати зелене світло усім запланованим роботам. Бо навіть великі гроші не можуть купити все. І ще поможи розібратися із спадком Столяра - розгреби усю ту кучу гівна у вигляді застав-презастав, кримінальних справ. Розгреби цікаві ситуації із контрактами, здивуйся, скільки крав геній тренерської думки України і його колишні колеги. А, і мало не забув - посприяй. щоб землю дали під новий стадіон, із нормальною відстанню від поля до трибун, або позич свій, щоб на ньому можна було грати якісь одній з трьох команд Волині - основа, дубль чи Ю-19 - у той час, як Палиця Авангардо перебудовуватиме. За сині сидіння не переймайся - їх після візиту твоїх друзів-дебілоїдів з Карпат і з Метагліста не залишиться. Ну й ще одна недружня порада: зачекай пару днів, подивися на те нове табло, оціни його, а тобі слюні розпускай про його розміри і роздільну здатність.
Дерек Чісора Показати IP 16 Липня 2012 12:48
На табло - реклама, на рекламі - гроші. Аби лиш йшли куди треба. Ну а далі вболівальники оцінять)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus