USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

На Волині веслувальники змагалися у пам’ять про чемпіонку України

20 Серпня 2016 15:19
Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках та каное, присвячених пам’яті чемпіонки України Галини Зуб, відбувся у селищі Шацьк на озері Чорне 19 серпня. Турнір зібрав юних спортсменів, тренерів, родичів Галини Зуб, її численних знайомих і шанувальників.

Про це повідомляє Шацька РДА.

У змаганнях взяли участь понад 200 юнаків і дівчат 2001-2004 років народження з різних куточків України: Івано-Франківська, Бурштина, Долини, Львова («Веслярик», СДЮШОР-1, ДЮСШ-3) Добротвір, Дубно, Луцька, Ковеля і Шацька, а також з Республіки Білорусь з міст: Пінськ, Брест.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл з веслування на байдарках та каное змагалися у швидкості та витривалості на різних дистанціях та активно виборювали звання найкращих веслувальників.
За тридцять років проведення Меморіалу у змаганнях взяли участь близько 5 тисяч учасників, вручили 1,5 тисячі медалей.

Вивели учасників для урочистого відкриття Всеукраїнських змагань та для отримання перших здобутих нагород судді, тренери Шацької ДЮСШ Леонід Цюп’ях, Василь Жипа.

До підняття Державного Прапора України запросили бронзового призера чемпіонату України 2016 року – Івана Федчишина та гостю –чемпіонку України Ілону Кушнірук.

Всі присутні вшанували пам’ять видатної землячки-спортсменки хвилиною мовчання та покладанням вінка на її могилу. Щороку відвідують цей спортивний захід і беруть участь в нагородженні рідні Галини Зуб: сестра Любов Климова та брат Василь Зуб.
Заключним етапом заходу було нагородження переможців та призерів атрибутикою від Волинського обласного відділення НОК України, грамотами від сектору з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації, а від Шацької об'єднанної територіальної громади для Шацької ДЮСШ подарували дві байдарки.

Представники влади побажали спортсменам наступних вдалих стартів, удачі, мужності, бадьорості й оптимізму та переможного фінішу, а тренерам і вболівальникам – чудового настрою та незабутніх вражень від справжнього спортивного свята, яке залишить ще одну добру згадку про Шацький край.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus