USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.40
  • PLN 10.35 10.50

На «Авангарді» тренується стрибун зі світовим ім’ям

5 Червня 2017 18:23
Цими днями на луцькому «Авангарді» тренується Андрій Проценко, четвертий у світі за підсумками Олімпіади в Ріо-2016 стрибун у висоту. Для легкоатлета з Херсона тренувальний збір у Луцьку проміжний між виступами на «Діамантовій лізі». Цього року Проценко встиг виступити на двох етапах цих найпрестижніших в світовій легкій атлетиці змаганнях. У Катарі Андрій із 2,26 м фінішував восьмим, а в Шанхаї був третім із результатом 2,27 м.

- Так, у Луцьку ми з тренером допрацьовуємо технічну роботу, ту, яку не встигли зробити до етапів «Діамантової ліги», - розповідає Андрій Проценко прес-службі ФЛАВО, - Цілеспрямовано на ці етапи не готувалися, розглядали їх як поточні змагання. Адже наразі роблю основний акцент на чемпіонат світу у Лондоні і здобуття нормативу для участі.

- Тобто, на Командному чемпіонаті у Луцьку ти не виступатимеш?

- Ні, я повболіваю за наших спортсменів, адже ще буду на зборі в Луцьку, але на 15 червня разом із Богданом Бондаренком виступатиму на етапі Ліги в Осло.

- Як оціниш перші старти в Досі та Шанхаї?

- У Катарі показав 2,26 м і там важкувато стрибалося, місцем був трохи розчарований, а от Шанхай показав хорошу готовність. Буду штурмувати норматив – або на «Діамантовій лізі», або на чемпіонаті країни в Кропивницькому, всі можливості буду використовувати.

- Як оціниш нинішню конкуренцію серед висотників?

- З`являються нові обличчя, це правда. Але затриматися в збірній, показувати стабільні результати важко. Загальні умови для занять і тренувань в Україні мусять покращуватися. Сподіваюся, що скоро скрізь буде, як у Луцьку. Тут класно, нам подобається тренуватися на «Авангарді». Для появи нових облич треба сектори і тренери.

Фото з тренувань Проценка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus