USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

«Ми готувались до іншої гри», – Кварцяний про матч проти «Дніпра»

30 Квітня 2017 16:57
Зі слів наставника «Волині» Віталія Кварцяного, його підопічним не вистачило кваліфікації та майстерності, аби перемогти «Дніпро» в домашньому матчі.

Про це йшлося під час післяматчової прес-конференції тренерів «Волині» і «Дніпра».

Виконувач обов’язків тренера «Дніпра» Дмитро Михайленко зазначив, що гра важка і насичена, адже «Волинь», з його слів, - непростий супротивник.

«Але ми задоволені тим, що гра закінчилась нашою перемогою. Ми змогли зберегти наші ворота, продовжуємо набирати далі очки», - зазначив Михайленко.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» - «ДНІПРО»: 0-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ

Наставник волинян зазначив, що «Дніпро» в першому таймі перегравав волинян, адже «Волинь» готувалась грати по зовсім іншій схемі.

«З 15-ї хвилини матчу я зрозумів, що таким чином ми гру завалимо. Довелось перебудовувати… Футболісти не виконали чимало того, що ми збиралися», - зазначив Віталій Володимирович та додав, що в деякий час «Волинь» навіть мала перевагу над суперником на полі.

Проте, зі слів Віталія Кварцяного, сил волинян не вистачило для того, аби вибороти перемогу. Мовляв, кваліфікація дніпрян була вищою. А коли червоно-білим потрібно було проявити майстерність, вони не знали як це зробити.

Поєдинок між «Волинню» та «Дніпром» 30 квітня на стадіоні «Авангард» у Луцьку. Фото «Варти порядку»:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 30 Квітня 2017 19:19
Готувались.но как обычно обис....лись.
Хм Показати IP 30 Квітня 2017 20:21
Грали непогано наші ну от і як завжди на останній хвилині.... Що не говоріть, це пороблено і задавнено Мені особисто як вчителю фізвиховання найбільше імпонує 48 номер, все розважливо,як то кажуть медленно но уверенно, ну а Міха сьогодні дав чувак, 47 номер непоганий хлопчик, Нічого вони скоро виграють, бачу наука в них тверда!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus