USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Молодіжки» «Волині» та «Дніпра» підписали мирову

26 Серпня 2012 13:01
У черговому турі «молодіжної» першості Прем'єр-ліги лучани з ФК «Волинь» зіграли внічию з молоддю «Дніпра». За «хрестоносців» відзначився 17-річний Віктор Хомченко.

Про це йдеться у повідомленні на сайті клубу.

У грі із одним з лідерів чемпіонату та за невимовної спеки «волиняни» заслужили на нічию, швидко відігравшись після пропущеного на старті матчу гола.

Дніпряни першими відзначилися – на нещасливій 13-й хвилині Пасічу вдався хороший удар з меж штрафного майданчика. М’яч дуже добре ліг на ногу і кіпер лучан не міг виручити свою команду.

Але вже за десять хвилин Віктор Хомченко, який вийшов в «основі» «молодіжки», віддячив тренерам за довіру. Він отримав м’яча у штрафному майданчику, на паузі обіграв захисника і пробив.

Воротар «дніпрян» зміг тільки дотягнутися до м’яча, але він таки закотився у ворота – 1:1.

Надалі матч проходив на зустрічних курсах й шанси забити мали обидві команди. У волинян непогані моменти мали Хомченко та Сергій Подригуля. Внаслідок травми центрбека Малика тренери мусили робити після перерви вимушену заміну – Віталія замінив Павло Циркуненко.

«Вважаю, що нічию ми заслужили, адже ми виглядали дуже непогано. Для нас важливо, що грали виключно власним, молодіжним складом, без кадрової допомоги з боку основного складу. Такі матчі додають впевненості юнакам. Багато хлопців сьогодні грало 17-ти чи 18-річних», - прокоментував клубному сайту перипетії матчу старший тренер команди Анатолій Пісковець.

Дніпро (М) - Волинь (М) 1:1

Голи: Г. Пасіч, 13 - Хомченко, 23

Дніпро (М): Варцаба, Бохашвілі, Сваток, Г.Пасіч (Разуваєв, 57), Є.Пасіч, Сондей (Васильєв, 46), Конде, Крапивний (Будагов, 46), Пивовар, Балан (Мірошніченко, 69), Третьяков (Блізніченко, 27)

Волинь (М): Ширай, Карасюк, Малецький, Малик (Циркуненко, 46), Задерецький, Щедрий, Коломієць (Панас, 81), Мучак (Коблюк, 66), Подригуля, Марковець, Хомченко (Булига, 84)

Попередження: Карасюк, Будагов
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus