USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Молодіжки «Волині» і «Зорі» зіграли в бойову нічию. ФОТО. ВІДЕО

19 Серпня 2012 10:34
Бойовою нічиєю завершилася зустріч молодіжного складу «Волині» із луганською «Зорею».

Футбольний поєдинок відбувся 18 серпня на стадіоні «Підшипник».

Домашній матч молодіжного дублю луцької «Волині» із «Зорею» завершився із рахунком 2:2. Суперники «хрестоносців» активно розпочали гру, але не відставали і лучани. На 6 та 16 хвилинах «Волинь» могла забити у ворота гостей, втім ні небезпечний момент від Євгена Павлова, ні штрафний Віталія Приндети не зреалізувався.

Згодом суперники активізувалися, взяли ініціативу в свої руки: навіть нападник Павлов відходив у півзахист, аби допомогти команді відібрати м'яча в гостей.

На 35 хвилині луганчани забили у ворота «волинян» перший гол. Другий тайм розпочався активно зі сторони дублю «Волині», але зреалізувати гол знову вдалося саме «Зорі».

Лучани ж відповіли небезпечним навісом з лівого флангу у виконанні Артема Щедрого, який перехопили луганчани. На 16 хвилині настирливість Щедрого дала результат. Чудовим ударом з лівої частини карного майданчика він скоротив відставання в рахунку.

Спроби гравців дублю «Волині» зреалізувати гол продовжувалися. Олександр Марковець міг забити, але захисники вибили м’яч із порожніх воріт. А від удару Віктора Хомченка на 40 хвилині м’яч пролетів у декількох сантиметрах від правої штанги.

Зрештою, Марковець дальнім ударом таки зрівняв рахунок із луганчанами на 43 хвилині.

У підсумку: напружена нічия із рахунком 2:2.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 19 Серпня 2012 12:56
аааа 4 фота самий сок )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus