USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У матчі з «Арсеналом» завдання - перемога, ‒ Дем’яненко

16 Березня 2012 09:34
Нападник ФК «Волинь» Майкон нині тренується так, що особливих претензій до нього немає. Разом із тим інший бомбардир – Душан Савіч – відновив тренування у загальній групі.
Про це 15 березня під час відкритого тренування «хрестоносців» розповів їхній наставник Анатолій Дем’яненко.
Перш за все він прокоментував жеребкування 1/4 Кубку України. Мовляв, з донецьким «Шахтарем» на цій стадії ніхто не хоче змагатися.
«Інші суперники були рівні і, впевнений, що на цій стадії буде непередбачувана боротьба. Очікувати можна усього, бо це Кубок», ‒ зауважив фахівець.
Наразі завдання «Волині» на наступні матчі – перемога. «Оболонь», «Шахтар» чи «Арсенал» ‒ завжди максимальний результат», ‒ додав Дем’яненко.

Також він відзначив, що Майкон став набагато старанніше працювати на тренуваннях, а македонець Душан Савіч вже займається разом з іншими гравцями.
«У Пічкура та Романчука – мікротравми, але, думаю, що вони до гри у Києві «підтягнуться». 17 березня команда їде в Київ, де готуватиметься до матчу з «Оболонню», ‒ повідомив Дем’яненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вболівальник Показати IP 16 Березня 2012 15:35
До чого тут в статті фото "зі штативами"? Або підпишіть хто це, або на фіг викладувати. фото на память в альбомі вдома тримай, автор.
V Показати IP 16 Березня 2012 16:18
Да, фотка - уматова:)) А по темі, - щось, після перших двох ігор Дем"яна, в мене небагато позитиву на рахунок кубка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus