USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Матч із «Шахтарем» перенесли. Всупереч позиції «Волині»

20 Квітня 2012 12:16
Матч луцької «Волині» проти донецького «Шахтаря» у півфіналі Кубка України перенесли на добу. Гра відбудеться у Луцьку 27 квітня о 19.00.

Про це повідомляє Футбол.UA із посиланням на авторитетну спортивну газету «Команда».

Прем’єр-ліга вирішила, что «Волинь» і «Шахтар» зіграють у Луцьку 27 квітня, а 28 квітня в Донецьку за право стати другим фіналістом позмагаються місцевий «Металург» і львівські «Карпати».

Нагадаємо, що на всіх стадіх кубкового турніру, включно із півфіналами, переможець визначається за результатами одного матчу. У плані-календарі змагань на 2012 рік півфінали були спершу заплановані саме на 28 квітня.

Видання «Команда» зазначає: «Нова дата викликала у нас деякі сумніви стосовно її однакової доцільності для обох клубів. Справа в тому, що «Волинь» проводить календарний матч чемпіонату з «Динамо» 22 квітня, а «Шахтар» буде грати з «Таврією» на день раніше, 21-го числа. Таким чином, переносячи кубковий поєдинок, Прем’єр-ліга автоматично зменшувала для лучан час на підготовку до нього з 5-ти днів до 4-х. А враховуючи, що для команди Анатолія Демяненка результат зустрічі з «гірниками» має зараз величезне значення, значно більше, ніж результати матчів у чемпіонаті, кожен нюанс тут виглядає суттєвим. Тим більше враховуючи,що у «Волині» - поспіль дві гри з лідерами українського футболу».

«Тому ми здивувались, коли у Прем’єр-лізі на питання, хто ж виступив ініціатором переносу, нам відповіли, що початкова пропозиція надійшла від «Волині», а «Шахтар» лишень із нею погодився. Що цікаво, прес-атташе луцького клубу повідомив, що «Волинь» наполягала на проведенні матчу якраз у суботу, тобто 28 квітня», - йдеться у повідомленні газети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Fan-fan Показати IP 20 Квітня 2012 12:25
Нужно как следует встретить этих "героев" в Луцке и не ходить, не унижаться фоткаясь возле ихнего КОРЫТА (автобуса)!
Олександр Показати IP 20 Квітня 2012 13:49
Це ще до ігри починається психологічний тиск на Волинський клуб. Матч відбудеться як і мав відбутись, але нерви і настрій Волинянам зіпсували.
Юрій Показати IP 21 Квітня 2012 19:14
Своїми переносами мені плани на день народження зіпсували... Хай би "Волинь" тим донецьким всипала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus