USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Матч з «Краснодаром» дав теми для роздумів, - Демяненко

25 Червня 2012 18:09
Контрольний матч «Волині» проти російського «Краснодара», який завершився внічию 1:1, дав підстави для роздумів тренерському штабу лучан.

Про це в інтерв’ю клубній прес-службі зізнався головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко, - повідомляє сайт клубу.

Луцька «Волинь» закінчила свій перший тренувальний збір у міжсезоння. Після закінчення останнього контрольного матчу клубна прес-служба запитала у головного тренера «Волині» про результати цього відрізку підготовки команди до нового сезону. Демяненко зізнався, що задоволений збором: «Вважаю, що все заплановане нам вдалося здійснити. Це стосується і навчально-тренувального процесу і організації зборів».
«Передусім ми давали хлопцям фізичні навантаження, закладали ґрунтовний фундамент їхнього функціонального стану. Бігова підготовка включала тренування на різних дистанціях, різні швидкісні відрізки, роботу без м’яча і з набивними м’ячами», - сказав коуч.

В команді нині разом із гравцями, які перебувають на перегляді, майже 30 виконавців. Чи відправляться вони на другий збір, тренерський штаб буде вирішувати у наступні декілька днів. «Вирішуватимемо питання і по ще кільком новим виконавцям. Думаю, наразі передчасно оприлюднювати прізвища, давайте наберемося терпіння», - сказав він.

Прокоментував Анатолій Демяненко і зіграні на тренувальному зборі матчі. Каже, найбільше йому сподобався перший тайм із «Краснодаром». «Грали компактно, команда сподобалася, а от у другому таймі виглядали погано. Другий тайм дав чимало інформації для тренерів», - додав тренер «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus