USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцький школяр став чемпіоном України з боксу

9 Травня 2012 13:34
Золоту медаль на змаганнях із боксу в рамках Спортивних ігор школярів України виборов учень луцької школи № 19 Василь Новосад.

Турнір завершився 9 травня в Одесі, - повідомив генеральний секретар Федерації боксу Волині Петро Боярчук.

Збірну області сформували з 10 представників навчальних закладів Луцька та Володимира-Волинського. За підсумками змагань волиняни посіли четверте загальнокомандне місце з 25 команд, пропустивши у перед лише збірні школярів Дніпропетровської, Вінницької та Хмельницької областей.

Золоту медаль у ваговій категорії до 60 кг здобув учень луцької школи № 19 Василь Новосад, виконавши норматив кандидата в майстри спорту. Юного боксера тренують Артур Каменєв та Василь Лотоцький.

Ще троє волинян вибороли бронзові нагороди: Володимир Мельниченко (до 50 кг), Павло Ільюк (до 66 кг) та Ілля Скринніков (до 80 кг).

«Загалом виступ команди можна вважати цілком успішним, адже за часи незалежності нашої держави таких результатів боксери-школярі Волині у подібних змаганнях ще не досягали», - переконує Петро Боярчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Козолуп Показати IP 10 Травня 2012 09:47
Молодець, таких би більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus