USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцький міський голова з радістю взяв би участь у естафеті на влучність. ФОТО. ВІДЕО

20 Березня 2009 16:16
Луцький міський голова Богдан Шиба показав би найкращі результати у естафеті на влучність, яка була одним із етапів загальноміської спортивної акції «Стань в ряди олімпійців!» Цю думку він висловив у коментарі після спортивного свята, яке відбулось 20 березня у спорткомплексі «Олімпія», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
У другій грі півфіналу змагань «Стань в ряди олімпійців!» за перемогу боролись учні луцьких шкіл № 1, № 9, № 14 та № 26. Упродовж усієї гри спостерігалась напружена інтрига, хто ж виявиться найспритнішим та найсильнішим. Результати передбачити було просто неможливо.
Навіть у конкурсі стрибків у довжину чотири команди показали практично одинакові результати. Проте, відповідно до кінцевої суми балів після дев’яти естафет, місце у фіналі вибороли учні школи № 1 (24 бали) та гімназії № 14(23 бали).
По закінченню естафет команди сфотографувались на згадку зі своїми тренерами, директорами та міським головою. А деякі учні навіть попрохали у керманича міста залишити їм автограф.
У коментарі «ВН» Богдан Шиба розповів, що найбільше до вподоби йому припала комплексна естафета, в якій пірнали крізь довгий мішок. Однак найкращі результати особисто він показав би у естафеті на влучність. «Хоча я мирна людина, але завжди на відмінно здавав усі іспити зі стрільби», – зазначив градоначальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 20 Березня 2009 16:31
З гармати по горобчиках!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus