USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцькі волейболістки вийшли до фіналу національного Кубка

10 Жовтня 2012 15:57
Волейбольний клуб «Контініум-Волинь-Університет» вийшов до фіналу національного Кубка України. А от ковельські волейболістки припинили боротьбу за перемогу на турнірі.

Про це повідомляє ПроКовель.

Луцька команда «Контініум-Волинь-Університет» посіла друге місце в першому етапі Кубка України з волейболу серед жіночих команд в групі А-2. Так, дівчата зможуть взяти участь у «Фіналі чотирьох», що відбудеться 21-22 грудня.

Головні місця розігрувалися, звісно ж, в останні дні змагань. Так, в заключному двобої між командами «Северодончанка» та «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ», з рахунком 3:0 перемогла «Северодончанка», яка, до речі, не програла жодної партії. Ці дівчата у півфіналі зустрінуться на спортивному полі з командою «Керкінітіда».

Другу ж сходинку посіла волинська команда «Контініум-Волинь-Університет». Підопічні Галицького дістали у суперники команду «Хімік», з якою зіграють у півфіналі Кубка. А ковельська команда «Контініум-Ковель», яка 7 жовтня зустрілася з одним із лідерів змагань «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ», програла з рахунком 3:1. Тим самим, опинилася на четвертій сходинці турнірної таблиці.

Тренер луцької команди Богуслав Галицький позитивно оцінив гру ковельського фарм-клубу. Мовляв, хоч команда грає лише перший рік, але дівчата вже продемонстрували непоганий рівень. А щодо своїх підопічних зауважив: «Тут ще тільки команда комплектується. В зв`язку з травмами ще кадрові питання назрівають. Аби до кінця року розібратися лише з самим складом. А в ідеалі, щоб сформувати команду, потрібно 2-3 роки, а ми думаємо за півроку справитись».

«Фінал чотирьох» відбудеться взимку, 21-22 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
osa Показати IP 10 Жовтня 2012 22:24
Исправте таблицу. Вот вам ссылка. http://www.fvu.in.ua/competition/cupua/woman/1027-rezultatu-kubok-women.html п.с. если не знаете как заполнять таблицы, то лудше их не писать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus