USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцькі волейболістки продовжують боротьбу за «золото»

21 Квітня 2012 11:04
У першій грі заключного туру фінального етапу Чемпіонату України з волейболу серед жінок у суперлізі, що нині відбувається у Южному, луцька команда «Континіум-Волинь-Університет» перемогла тернопільську «Галичанку-ТНЕУ». Гра закінчилася із рахунком 3:1.

Про це повідомила прес-служба луцького клубу.

Волинські вболівальники прибули у Южне на гру на двох автобусах. Вони створили шалену підтримку улюбленій команді. Мабуть, створена ними атмосфера, зокрема, і посприяла тому, волинянки перемогли. Хоча, поєдинок складався непросто.

Першу партію волинянки програли з рахунком 15:25 - чи то перегорівши, чи то недооцінивши суперника. Схоже, після цієї партії головний тренер Богуслав Галицький знайшов слова настанови для своїх підопічних і команда зуміла у наступному сеті схилити шальки терезів на свою користь — 25:23.


Наступна партія стала вирішальною. Волинянки мали перевагу у вісім очок – 18:10, і хоч наприкінці сету суперниці зуміли вийти вперед – 23:24, та завдяки характеру «Континіум-Волинь-Університет» таки перемогла – 26:24. Заключна партія була цілком за луцькими волейболістками. Вони не залишили жодних шансів галичанкам, перемігши 25:16.

Цією перемогою «Континіум-Волинь-Університет» забезпечили собі срібло у чемпіонаті. Та в клубі мають амбіції на золото, доля якого вирішиться у сьогоднішньому матчі з лідером чемпіонату – южненським «Хіміком».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus