USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

Луцьк зібрав колишніх гравців «Підшипника»

1 Грудня 2014 17:51
У Луцьку завершився перший тур Вищої аматорської ліги серед чоловічих команд. Ігри проводилися між командами груп «А» та «Б».

Першого ігрового дня перемагали колективи з Нетішина, Хотина та Вінниці.

У суботу, 29 листопада, ображена львівська «Булава» сповна відігралася на вінницькому «Екодомі». Новачок змагань – ВК «Данківці» з Буковини – отримав ще одну перемогу. Проте, вона не була такою легкою, як матчі проти львів’ян.

У другій грі на майданчик не вийшов граючий тренер ВК «Данківці» Віктор Туркула. Замість нього роль ліберо грав молодий волейболіст. Крім, того в буковинської команди ще немає зіграності, адже хлопці зібралися буквально перед виїздом в Луцьк. Того ж дня першою перемогою порадувала місцева команда «Олюртранс». У битві аутсайдерів волиняни перемогли ВК «Володар» з Галича, хоча для цього їм знадобилося всі п’ять партій.

«Булава» - «Екодім» - 3:0.

«Данківці» - «ХАЕС» - 3:2.

«Олюртранс» - «Володар» - 3:2.

Останнього ігрового дня, у неділю, команда з Поділля «Екодім» легко перемогла нетішинських «атомників».

«Наша команда вже зіграна, ми вже декілька років виступаємо. Маємо спонсора і роботодавця. Ми стараємося показувати хороші результати, а головне – отримувати задоволення від волейболу», - розповідає гравець ВК «Екодім» Юрій Мамроцький.

Зазначимо, Мамроцький вісім років тому грав за луцький «Підшипник». Львівська «Булава» прогнозовано перемогла «Володар». А «Данківці», програвши першу партію луцькому «Олюртрансу», поступово відвойовували перевагу і наступні три партії були на їхньому рахунку.

«Ще всі ігри попереду і ці перемоги ще нічого не означають. Ми взяли вісім очок. Ми хочемо стати чемпіонами цього року. Команда нова, амбітна, але нам потрібно зігратися», - пояснює гравець «Данківці» Михайло Сидор.

Свого часу Михайло теж грав за луцький «Підшипник», тому приїзд до Луцька для нього завжди є ностальгічним.

«Екодім» - «ХАЕС» - 3:0.

«Булава» - «Володар» - 3:0.

«Данківці» - «Олюртранс» - 3:1.

«На хорошому організаційному рівні пройшов тур, дякуючи хорошим умовам. Ігри проходили на двох майданчиках, - розповідає головний суддя змагань Костятин Жигун. - Наша волинська колегія має багато хороших суддів. Наприклад, наші змагання обслуговували суддя міжнародної категорії, який займає третє місце у національному рейтингу, двоє суддів національної категорії, судді першої категорії. Організаційними моментами я задоволений».

Зазначимо, у Луцьку зійшлися найсильніші команди минулорічного чемпіонату. «Золото» сезону 2013-2014 років дісталось львівській «Булаві», другим в турнірці була нетішенська «ХАЕС». Третім, згідно з підсумками чемпіонату, став луцький «Олюртранс».

Другий тур Чемпіонату аматорської ліги України з волейболу серед чоловічих команд відбудеться 18–22 лютого 2015 року. Луцький «Олюртранс» у Нетішині поміряється силами з командами групи «Б». А у Вінниці відбудеться спарений тур груп «А» і «В».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
люба Показати IP 1 Грудня 2014 22:12
4 года как нет с нами Сергея Семенюка - президента клуба "Подшипник". Светлая память о нем останется навсегда в сердцах многих волинян. Нынешний турнир - продолжение любимого им волейбола. Помним, скорбим...
Qwerty Показати IP 1 Грудня 2014 23:32
Взагалі-то Булава в суботу програла Вінниці. Вічна пам'ять Федоровичу!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus