USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ліга Європи: звитяга «Дніпра», поразка «Металіста». ВІДЕО

7 Грудня 2012 09:12
В останніх турах групового етапу Ліги Європи дніпропетровський «Дніпро» розгромив шведський АІК, а харківський «Металіст» сенсаційно програв у Відні.

Про це повідомляє ТСН.

Дніпропетровський «Дніпро» розгромив шведський АІК з рахунком 4:0 і з першого місця вийшов у плей-офф Ліги Європи. Зазначимо, що в такому блискучому стилі дніпропетровці оформили 14-у поспіль домашню перемогу в цьому півріччі!
Додамо, що «Дніпро» став другою найрезультативнішою командою у турнірі за набраними очками. У підопічних Хуанде Рамоса 15 балів. На одне очко більше тільки у французького «Ліона».

Дніпро - АІК 4:0
Голи: Калініч, 20 (з пенальті), Зозуля, 39, 52, Кравченко, 86
Дніпро: Лаштувка - Мандзюк, Мазух (Федецький, 46), Чеберячко, Стрініч (Денисов, 57) - Кравченко, Ротань - Коноплянка, Жуліано - Зозуля, Калинич (Алієв, 57)
АІК: Турина - Лоренцсон, Карлссон, Бакман, Юханссон - Даніельссон, Моро (Карікарі, 65) - Лундберг (Густавссон, 65), Квайсон - Борхес, Бангура
Попередження: Квайсон, Лоренцсон, Борхес

Харківський «Металіст» зазнав поразки від «Рапіду» у заключному турі групового етапу Ліги Європи. Матч на стадіоні «Ернст Хаппель» завершився з рахунком 1:0 на користь господарів.

Єдиний гол у цьому досить нудному матчі записав на свій рахунок Дені Алар. На 13-й хвилині Алар скористався прострілом партнера, і впритул розстріляв Олександра Горяїнова.
Харків'яни не дуже старалися виправити ситуацію. Єдиний по-справжньому небезпечний момент був у Джонатана Крістальдо. М'яч після удару аргентинця «поцілував» стійку.
У підсумку, харків'яни допомогли австрійцям набрати перші очки у турнірі і не зганьбитися перед вболівальниками. Ця поразка не вплинула на ситуацію у турнірній таблиці. Команда Мирона Маркевича з першого місця вийшла у «євровесну».

Рапід - Металіст 1:0
Гол: Алар, 13
Рапід: Кенігсхофер, Шраммель, Зоннляйтнер, Піхлер, Герсон, Шімпельсбергер, Хейккінен, Видра (Куловіц, 46), Тріммель (Драцан, 63), Бургшталлер, Алар (Бойд, 76)
Металіст: Горяїнов, Вільягра, Торсільері, Фініньо (Едмар, 72), Гуйє, Соса, Торрес, Бланко, Марлос, Крістальдо, Вілліан
Попередження: Кенігсхофер - Фініньо
Вилучення: Піхлер, 44



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тренер Показати IP 7 Грудня 2012 11:34
Гарна футбольна осінь для українських клубів, за винятком Динамо та Арсенала
санчо Показати IP 7 Грудня 2012 21:19
аде украіна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus