USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Ліга Європи: звитяга «Дніпра», мир на «БайАрені». ВІДЕО

21 Вересня 2012 00:05
Дніпропетровський «Дніпро» та харківський «Металіст» розпочали свій шлях у груповому етапі Ліги Європи з перемоги та нічиєї.

Про це повідомляє сайт Football.ua.

Дніпряни вдома впевнено розібралися з голландським ПСВ. Ключовими стали 50-ті хвилини гри.

Спочатку півзахисник господарів Матеус головою заштовхнув м'яча у ворота гостей, а за 8 хвилин хавбек голландців Хатчинсон збільшив перевагу «Дніпра», надіславши «шкіряного» у власні ворота. До речі, він зрізав простріл вздовж «брами» від чи не найкращого гравця зустрічі Матеуса.

Дніпро - ПСВ 2:0
Голи: Матеус, 50, Хатчинсон, 58 (у свої ворота)
Дніпро: Лаштувка, Мандзюк, Мазух, Чеберячко, Стрініч, Ротань, Жуліано, Зозуля (Канкава, 85), Коноплянка (Денисов, 84), Матеус, Селезньов
ПСВ: Ватерман, Хатчінсон, Марсело, Дерек, Віллемс (Енгелаар, 46), Строотман, ван Боммель, Тойвонен, Нарсінг (Матавж, 73), Мертенс (Депа, 74), Ленс
Попереджені: Чеберячко, Коноплянка, Селезньов - Тойвонен, Строотман, Ленс















Харківський «Металіст» зіграв внічию на виїзді з леверкузенським «Байєром».

Гості освоїлися на полі доволі швидко, а до 15-ої хвилини виконав 4 стандарти, які, однак, успіху команді Мирона Маркевича не принесли.

«Під завісу» першого тайму господарі таки притиснули зухвалих гостей, але у воротах наднадійно грав Олександр Горяїнов. Роботи для нього не поменшало і у другій частині гри.

Гравці ж «Металіста» кілька разів бігали в контратаки, але до результативної гостроти їх не довели.

Тож матч завершився з рахунком 0:0.

Байєр - Металіст 0:0
Байєр: Лено, Швааб, Вольшайд, Топрак, Райнартц, Рольфес, Бендер (Шюррле, 63), Ренато Аугусто (Кастро, 63), Хосогаі, Белларабі, Кісслінг (Фернандес, 76)
Металіст: Горяїнов, Вільягра, Торсільері, Гуйє, Фініньо, Едмар, Шав'єр, Соса (Пшеничних, 88), Торрес, Тайсон (Вілліан, 64), Крістальдо (Марлос, 76)
Попереджені: Швааб, Белларабі


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я гордий Показати IP 21 Вересня 2012 10:13
я горжусь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus