USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ліга Європи: «Металіст», «Динамо» і «Ворскла». ВІДЕО

4 Листопада 2011 10:13
Київське «Динамо» і «Ворскла» потрохи втрачають шанси потрапити до 1/16 фіналу Ліги Європи. Натомість «Металіст» впевнено здобуває перемоги.

Про це інформує « ТСН ».

Київське «Динамо» програло один із найважливіших матчів у груповому турнірі Ліги Європи. У четвертому турі динамівці поступилися «Бешикташу» з рахунком 0:1.
Це був черговий провальний матч киян у цьому сезоні.

Футболісти у синіх футболках не створили жодного моменту за 90 хвилин гри. І лише у компенсований час українці мали кілька прекрасних можливостей біля воріт господарів, але турецька оборона на чолі з Гьоненом Ченко вистояла.

Отож, «Динамо» з 5-ма очками опустилося на третє місце групи Е, поступаючись туркам одним очком, а «Сток Сіті» - п'ятьма.
Тепер для того, аби увійти до 1/16 фіналу, киянам необхідно виграти обидва матчі, що залишилися - на виїзді з «Сток Сіті» та вдома з «Маккабі».
Своєю чергою, харківський «Металіст» здобув третю перемогу у груповому турнірі Ліги Європи і впевнено лідирує у своїй групі після чотирьох зіграних матчів.
У четвер підопічні Мирона Маркевича обіграли на своєму полі з рахунком 3:1 шведський «Мальме», який два тижні тому розгромили і на його полі (4:1).

Головним героєм цієї зустрічі став бразильський нападник «Металіста» Фред Тайсон, який організував всі три голи у ворота суперника у другому таймі. Після першої половини зустрічі без жодного голу вже на першій хвилині після відновлення гри Тайсон зробив вражаючий сольний прохід, обігравши кілька опонентів, і переграв воротаря. Через десять хвилин після подачі бразильця зі штрафного м'яч, не торкнувшись нікого із гравців «Металіста», залетів у ворота.
Невдовзі «Мальме» вдалося відіграти один м'яч. Мети досяг удар Матіаса Ранегі з лінії штрафного майданчика. Однак більшого харків'яни шведам зробити не дозволили. На 90-й хвилині Тайсон увірвався у штрафний з флангу і направив м'яча у центр на свого співвітчизника Фініньо, який і поставив крапку у матчі.

У іншому матчі групи G віденська «Аустрія» і голландський АЗ вдруге зіграли внічию 2:2.
Так, «Металіст» після чотирьох турів лідирує у групі, маючи 10 очок. АЗ набрав 6 пунктів, «Аустрія» має 5 очок, а «Мальме» поки не набрав жодного.

А ось полтавська «Ворскла» програла третій матч у груповому турнірі Ліги Європи і втратила шанси на вихід до 1/16 фіналу.
У четвер у Полтаві господарі програли бельгійському «Стандарду» з рахунком 1:3.

Після чотирьох турів «Ворскла» має у своєму активі лише одне очко (зароблене у виїзному матчі зі «Стандардом») і стоїть на останньому місці у своїй групі. Оскільки лідери квартету В «Стандард» і «Ганновер» мають по 8 очок, полтавський клуб не має навіть теоретичних шансів на те, щоб зайняти перше або друге місце, які дають право продовження боротьби у турнірі.

Загальні результати 4 туру Ліги Європи наступні:

Група A
Рубін - Тоттенхем 1:0
Шемрок Роверс - ПАОК 1:3

Група B
Копенгаген - Ганновер 1:2
Ворскла - Стандард 1:3

Група C
ПСВ - Хапоель 3:3
Легія - Рапід 3:1

Група D
Васлуй - Спортинг 1:0
Лаціо - Цюріх 1:0

Група E
Бешикташ - Динамо 1:0
Маккабі - Сток Сіті - 1:2

Група F
ПСЖ - Слован 1:0
Зальцбург - Атлетік 0:1

Група G
Металіст - Мальме 3:1
Аустрія - АЗ 2:2

Група H
Бірмінгем - Брюгге 2:2
Брага - Марібор 5:1

Група I
Селтік - Ренн 3:1
Атлетіко - Удінезе 4:0

Група J
Шальке - АЕК Ларнака 0:0
Стяуа - Маккабі 4:2

Група K
Фулхем - Вісла 4:1
Твенте - Оденсе 3:2

Група L
АЕК - Локомотив 1:3
Андерлехт - Штурм 3:0




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus