USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ліга Європи: «Металіст» б'є німців, «Дніпро» - голандців. ВІДЕО

22 Листопада 2012 23:59
Харківський «Металіст» переміг німецький «Байєр» та разом з дніпропетровським «Дніпром», який здолав ПСВ з Ейндховена, достроково здобув право грати в наступному етапі Ліги Європи.

Матчі 5-го туру Ліги Європи сезону 2012/2013 відбулися 22 листопада, а текстову трансляцію поєдинків здійснював сайт Football.ua.

Харківська команда здобула перемогу, забивши два м'ячі в другому таймі. Спочатку Джонатан Крістальдо вийшов один на один з голкіпером німців, а під завісу гри Клейтон Шав'єр добив суперника.

Гравці «Байєра» створили кілька моментів біля воріт Олександра Горяїнова, але до логічного завершення, тобто гола, їх не довели.

Тож, харків'яни, зайнявши перше місце в групі, забезпечили собі участь в наступному раунді Ліги Європи.

Металіст - Байєр 2:0
Голи: Крістальдо, 46, Шав'єр, 85
Металіст: Горяїнов, Вільягра, Гуйє, Торсільері, Фініньо, Едмар, Торрес, Шав'єр, Тайсон (Шарпар, 87), Вілліан (Марлос, 71), Крістальдо (Бланко, 81)
Байєр: Лено, Вольшайд, Фрідріх, Хегелер, Карліньос, Райнартц (Мефферт, 65), Аугусто, Пуш, Кор, Фернандес (Кісслінг, 77), Штеффен (Айдін, 46)
Попереджені: Едмар - Фрідріх, Вольшайд



«Дніпру», який в цьому турі поїхав до Голландії, гралося важче: на 18-ій хвилині суперник повів у рахуку.
Однак, підопічні Хуанде Рамоса рук та ніг не опустили і за 5 хвилин відігралися. Після удару-пасу у виконанні захисника дніпрян Івана Стрініча м'яча у ворота ПСВ проштовхнув Євген Селезньов.

Друге взяття воріт гравці української команди здійснили на 74-ій. Чудо-гол вдався Євгену Коноплянці. Постріл хавбека з-за меж карного не відбив би жоден голкіпер в світі.

Під завісу гри голландці могли зрівняти рахунок, коли воротар гостей Ян Лаштувка фактично подарував м'яча суперника, але футболісти ПСВ не розібралися в ситуації і передачу на дальню штангу не було кому переправити у пусті ворота.

Тож, «Дніпро» вслід за «Металістом» крокує в наступний раунд Ліги Європи.

ПСВ - Дніпро 1:2
Голи: Вейналдум, 18 - Селезньов, 24, Коноплянка, 74
ПСВ: Ватерман, Манолев (Локадія, 87), Дерейк, Марсело, Боума, Хатчінсон, Вейналдум, Енгелаар (Депа, 67), Ленс, Матавж, Мертенс
Дніпро: Лаштувка, Мандзюк, Мазух, Чеберячко, Стрініч (Денисов, 69), Канкава, Ротань, Матеус, Жуліано, Коноплянка (Федецький, 85), Селезньов (Зозуля, 77)
Попереджені: Хатчінсон, Вейналдум - Стрініч, Канкава, Зозуля
Вилучений: Канкава, 84 (друге попередження)






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 23 Листопада 2012 09:06
Коноплянка - супер!
DK Показати IP 23 Листопада 2012 13:43
Склад Металіста - одні українці)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus