USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ліга Європи: «Металіст» - 3, «Дніпро» - 0. ВІДЕО

8 Листопада 2012 23:59
Дніпропетровський «Дніпро» не зумів втримати перемогу в Італії, а харківський «Металіст» здолав вдома норвезький «Русенборг».

Матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи відбулися 8 листопада, а текстову трансляцію здійснював сайт Football.ua

Для дніпропетровського «Дніпра» виїзний поєдинок проти італійського «Наполі» розпочався невтішно. Вже на 7-ій хвилині Едісон Кавані (на фото в синій формі) відкрив рахунок.

На цьому господарі не зупинилися і створили ще кілька небезпечних моментів біля володінь Яна Лаштувки і, відчувши, що контролюють ситуацію на полі, розслабилися.

Цим вдало скористалися гравці української команди. На 33-ій хвилині Артем Федецький зрівняв рахунок, а в другому таймі Роман Зозуля вивів «Дніпро» вперед.

Господарі опам'яталися і побігли «на штурм дніпровських редутів». І це їм вдалося: тричі відзначився Кавані.

Тож, «Дніпро» їде з Італії ні з чим.

«Наполі» - «Дніпро» 4:2
Голи: Кавані, 7, 77, 88, 90+3 - Федецький, 33, Зозуля, 53

Наполі: Розатті, Фернандес, Ароніка (Пандєв, 73), Брітос, Место, Донадель (Хамшик, 55), Дземаілі, Інлер, Доссена, Кавані, Варгас (Інсінье, 55)

Дніпро: Лаштувка, Мандзюк, Мазух, Одібе, Денисов, Ротань, Канкава, Федецький (Матеус, 86), Алієв (Жуліано, 56), Коноплянка (Чеберячко, 82), Зозуля

Попередження: Інлер, Фернандес - Коноплянка, Алієв, Ротань

***

Харківський «Металіст» доволі легко розпочав домашній поєдинок з норвезьким «Русенборгом». На 3-ій хвилині Тайсон відкрив рахунок у матчі.

Однак гості з півночі не здалися. Ближче до середини першого тайму вони почали небезпечно бити по воротах харків'ян, а під завісу 45-хвилинки на табло загорілося 1:1. До того у господарів кілька шалених нагод збільшити перевагу втратив Джонатан Крістальдо.

Другий тайм обидві команди розпочали з атакуючим настроєм. Але краще своїми нагодами скористалися господарі поля. Клейтон Шав'єр, опинившись перед воротами суперника, без проблем переправив м'яча повз голкіпера норвежців. А на останній хвилині Торрес ударом з 18-метрів збільшив перевагу в рахунку.

Зрештою, харків'яни з певними труднощами таки здобули три пункти.

«Металіст» - «Русенборг» 3:1
Голи: Тайсон, 3, Шав'єр, 70, Торрес, 90+3 - Дочкал, 42

Металіст: Дишленкович (Горяїнов, 46), Вільягра, Гуйє, Торсільері, Фініньо, Торрес, Едмар, Марлос, Шав'єр, Тайсон (Бланко, 82), Крістальдо (Вілліан, 74)
Русенборг: Хансен, Гамбоа, Страндберг (Реннінг, 78), Регунійссен, Дорсін, Свенссон, Ісса, Дочкал, Іверсен (Хойланд, 83), Селнеш (Діскеруд, 62), Хольм

Попередження: Едмар - Хольм, Дорсін







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus