USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ліга Європи: бразильці рятують «Металіст», «Дніпро» громить. ВІДЕО

26 Жовтня 2012 00:03
Два влучні постріли у виконанні півзахисників Марлоса та Клейтона Шав'єра (на фото) врятували харківський «Металіст» від поразки в Норвегії. А дніпропетровський «Дніпро» розгромив італійський «Наполі».

Матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи 2012/2013 років відбулися 25 жовтня.

Першими свій поєдинок розпочали харків'яни, які грали у Норвегії проти «Русенборга».

Найголовніші події цього протистояння відбулися в другому таймі. На 46-ій хвилині господарі поля повели у рахунку. І лише на 80-ій гості його зрівняли. Це зробив бразильський хавбек Марлос. А перемогу харків'янам забезпечив постріл Клейтона Шав'єра зі штрафного.

Тож «Металіст» продовжує ділити першу сходинку в групі K з леверкузенським «Байєром», який випереджає українську команду лише за додатковими показниками.

Русенборг - Металіст 1:2
Голи: Елюнуссі, 46 - Марлос, 80, Шав'єр, 89
Русенборг: Ерлунд, Гамбоа, Дорсін, Регініуссен, Страндберг, Дочкал, Чібуйке (Хольм,77), Свенссон, Діскеруд, Пріца, Елюнуссі
Металіст: Горяїнов, Вільягра, Торсільері, Гуйє, Фініньо, Шав'єр, Бланко (Едмар,72), Марлос (Рєбєнок, 90+1), Тайсон, Вілліан (Крістальдо, 46)
Попередження: Діскеруд - Торсільері

***

Дніпропетровський «Дніпро» вдома приймав італійський «Наполі» та шокував іменитих гостей швидким голом. Відзначився новачок клубу Артем Федецький, який забив головою після навісу зі штрафного. Під завісу тайму збільшив перевагу господарів поля Матеус, який забив після прострілу Євгена Селезньова.

Далі більше. Під час другої 45-хвилинки «Дніпро» потроїв перевагу: захисник гостей вибив м'яча зі свого карного на Жуліано, а той не схибив.

Гості ж спромоглися лише відквитати один гол з пенальті.

За результатами цього поєдинку «Дніпро» й далі утримує лідерство в групі F.

Дніпро - Наполі 3:1
Голи: Федецький, 2, Матеус, 42, Жуліано, 64 - Кавані, 75 (з пенальті)
Дніпро: Лаштувка, Мандзюк, Мазух, Чеберячко, Стрініч, Ротань, Жуліано, Федецький (Денисов, 81), Селезньов (Каліниіч, 58), Матеус, Зозуля (Канкава, 38)
Наполі: Розаті, Гамберіні (Інлер, 78), Фернандес, Ароніка, Суньіга, Донадель, Місце, Дземан, Доссена (Пандєв, 52), Інсінье, Варгас (Кавані, 52)
Попередження: Канкава, Мазух - Донадель, Дземан, Фернандес



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus