USD 41.12 41.55
  • USD 41.12 41.55
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Кварцяний вирішив розлучитися з шістьма футболістами

11 Липня 2012 11:21
Гравці криворізького «Кривбасу» Руслан Костишин, Іржі Єслінек та Сергій Самодін прокоментували рішення головного тренера Віталія Кварцяного виставити їх на трансфер.

Про це інформує ТСН.

Нагадаємо, Кварцяний вирішив продати шістьох футболістів клубу. Окрім трьох вищезгаданих у список на продаж потрапили Артем Штанько, Віталій Федорів та Олександр Іващенко.

«Ця новина викликала легкий шок. Щоб на трансфер виставили одразу шість чоловік – такого навряд чи хто очікував. Адже, подібного повороту подій ніщо не віщувало – приїхавши в команду після відпустки, я не пропустив жодного тренування, брав також участь у контрольних матчах. Свої обов'язки намагався виконувати сумлінно, як завжди було протягом півтора років мого перебування в «Кривбасі». За цей час моя гра не викликала серйозних нарікань, а тепер раптом дізнаюся, що команді не потрібен. Було, звичайно ж, неприємно, але нічого не поробиш – це життя. У кожного тренера своє бачення гри, і в подібних випадках нерідко буває, що той чи інший футболіст під неї не підпадає. Мабуть, новий наставник цим і керувався, приймаючи рішення. На зборі в Словенії до мене з боку Віталія Кварцяного особливих претензій не було. Були тільки дрібні зауваження. Я, як і більшість одноклубників, відіграв в спарингах по тайму«, - розповів Єслінек.

За словами ж Костишина, багато хто з гравців, виставлених на трансфер, могли б ще допомогти криворізькому клубу.

«Несподіваним воно стало хіба що з тієї причини, що відразу стільки людей опинилося на трансфері. Упевнений, серед гравців, яких спіткала ця доля, багато хто ще могли б допомогти «Кривбасу» в рішенні його турнірних завдань. Говорити про себе в цьому контексті не стану – це не в моїх правилах. Але нічого не поробиш – у футболі так часто буває, прийшов новий тренер, має своє бачення гри. У зв'язку з чим він запрошує в команду інших, відомих йому футболістів. Враховуючи той факт, що у Віталія Кварцяного свої погляди на футбол, він і вирішив, що ми не зможемо допомогти команді. Ось і прийняв рішення, спрямоване на посилення команди. Зважаючи на нові регламентні вимоги з приводу кількості внесених в заявку футболістів, в яку повинні входити 21 гравець плюс четверо вихованців клубної школи, йому потрібно визначитися зі складом. До речі, на відміну від київського «Динамо» або «Шахтаря», своїх доморощених гравців в Кривому Розі, на жаль, немає. Причому, така ситуація спостерігається не тільки в «Кривбасі», а й в інших клубах України», - наголосив Костишин.

Для Самодіна така ситуація не стала несподіваною. Мовляв, він очікував, що з приходом нового тренера хтось виявиться зайвим. «Не сказав би, що воно застало мене зненацька. Якщо чесно, то такий розвиток подій я очікував. Не виключав, що з приходом нового головного тренера хтось виявиться зайвим. Так і сталося. Тренер вирішив – і все. Він викликав усіх нас і повідомив про це. Причина? Як правило, якщо футболіст тренеру не підходить, то вона пов'язана з особливостями ігрового характеру. Віталій Кварцяний сказав, що добре, а що погано – на цьому тема вичерпалася», - поділився Самодін.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
)) Показати IP 11 Липня 2012 12:20
а ще цікаво почитати коментарі гравців "Ворскли" на рахунок чи є життя на Марсі.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus