USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Кубковий суперник «Волині» хоче перемогти

21 Вересня 2012 14:16
Гра з «Волинню» стане іспитом для молодого ФК «Славутич». Утім, команда сподівається на перемогу.

Про це розповів головний тренер ФК «Славутич» Олександр Кирилюк під час прес-конференції щодо стану підготовки клубу до кубкової гри з ФК «Волинь» 20 вересня,‒- інформує офіційний сайт «Славутича».

«Ми не нагнітаємо атмосферу довкола гри. Вважаю, що це буде зайвим. Хлопці розуміють, що до нас приїздить команда Прем’єр-ліги. Адже це історичний момент для нашого молодого клубу. Це буде іспит для мене, як тренера, іспит для керівництва клубу і, звичайно, для футболістів. Не кожного дня ми зустрічаємося з командою вищого дивізіону, колективом, який у своєму складі має багато кваліфікованих футболістів», ‒ зазначив Кирилюк.

Однак, тренер наголосив, що «Славутич» готується у звичному режимі. «Матч не стоїть одноосібно в ігровому плані. У кожному матчі, незважаючи на статус суперника, ми налаштовуємося лише на перемогу», ‒ продовжив він.

Окрім того, Кирилюк додав, що луцьку «Волинь» очолює один з найкращих тренерів України.

«Анатолій Васильович Демяненко – з тієї плеяди динамівців, які після легендарного Лобановського очолювали столичний клуб. Демяненко є одним з найкращих його вихованців», ‒ сказав Кирилюк.

До слова, гра 1/16 фіналу Кубка України між ФК «Славутич» та ФК «Волинь» відбудеться 23 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus