USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Кращих ловців коропа визначили на Волині

13 Липня 2015 14:20
Команда «Рибальська жилка» з Луцька стала переможцем всеукраїнського турніру зі спортивної ловлі коропа «ROCKETCARP-2015», – інформує Федерація риболовного спорту Волинської області..

Нагадаємо, змагання тривали протягом 7-12 липня на водосховищі у селі Кричевичі Ковельського району. За звання кращого ловця коропа змагалося 16 команд, серед яких – волиняни, а також рибалки зі Львова, Рівного, Кам’янця-Подільського, Києва та Одеси. Кожна команда складалася із двох-трьох учасників і мала право користуватися не більше, як чотирма вудками.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ТУРНІР ЗІ СПОРТИВНОЇ ЛОВЛІ КОРОПА. ФОТО. ВІДЕО

Переможця визначали за результатом 99-годинної безперервної ловлі. Заліковою вважалася не вся риба, а лише коропи та білі амури вагою від 1,5 кілограма.

Найбільше риби – понад 112 кілограмів зловила команда «Рибальська жилка» з Луцька, в якій рибалили Сергій Кравчук та Вадим Величко. Загалом вони впіймали 24 рибини.



Другий результат – у київських «Корчагінців» (Максим Кожух і Сергій Зайчук): 99,5 кілограма та 23 рибини.



Третє місце зайняла команда «ТехноКарп» (Львів – Рівне, Тарас Трескот, Дмитро Таргонський): 98,2 кілограма та 25 рибин.



Загалом під час турніру учасники зловили 760 кілограмів риби.

«Як і належить спортивній риболовлі, усю зловлену рибу учасники випускали назад у водойму, – розповів представник Федерації риболовного спорту Волинської області Олександр Ліпський. – Протягом доби тричі відбувалося зважування і як тільки фіксували результат, улов відпускали».

Крім того, визначали найбільшу впійману на змаганнях рибу. Коропа вагою понад 12 кілограмів впіймали «Корчагінці» на другу добу змагань.



Престижний рибоводний турнір «ROCKETCARP» вперше відбувався на Волині. Організатори впевнені, що справилися із належною підготовкою. «Усі учасники дуже задоволені. У цьому також нам допомогли місцеві мешканці, які дуже уважно поставилися до нашого заходу. Вони постійно приносили їжу, і додому рибалки поїхали із волинськими ягодами та грибами», – розповів Олександр Ліпський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олександра Показати IP 18 Липня 2015 23:28
мій тато кравчук сергій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus