USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Ковельські волейболістки - достроково чемпіонки України

21 Квітня 2013 10:06
Жіноча волейбольна команда «Континіум-Ковель» після перемоги 3:0 над запорізькою «ОДЮСШ-ЗНУ-ЗТМК» достроково здобула перше місце чемпіонату України з волейболу у Вищій лізі.

Про це повідомляє сайт ВК «Континіум-Волинь-Університет».

У першому матчі другого туру Фіналу чотирьох, що відбувається у Ковелі, наші волейболістки здобули впевнену перемогу 3:0 над чернігівською командою «Педіуніверситет-ШВСМ». Для достокового здобуття чемпіонського титулу ковельчанки повинні були обігрувати запорізьких волейболісток наступного дня.

Тож в суботу, 20-го квітня, у матчі другого ігрового дня фінального етапу Вищої ліги ковельчанки без проблем перемогли запорізьку команду ОДЮСШ-ЗНУ-ЗТМК - 3:0.

ВК «Континіум-Ковель» не мав проблем в жодній партії. У відповідальний матч перемогти своєму дублю допомагали дівчата з основної команди, ВК «Континіум-Волинь-Університет». 

У першому сеті вже після першого технічного тайм-ауту волинянки пішли у відрив, який поступово збільшували - 8:5, 13:8, 17:10. Далі гості вже не мали успіху в атаці, а Юлія Молодцова, Олена Туркула та Анна Довгополюк довели партію до завершення - 25:14.

На диво, довго не здавались запоріжанки в другому відрізку гри - 1:1, 2:2, 3:3, 4:4, 6:6, і навіть вийшли вперед - 8:9. Та Анна Довгополюк заробила три пункти і тим самим задала темп команді - 11:9. В останній третині сету гості зуміли відквитати лише два очка - 25:15. 

Третю партію волинянки спокійно довели до логічного завершення - 25:17.

Таким чином ВК «Континіум-Ковель» достроково здобуває «золото» другого за престижністю чемпіонату країни. Остання гра з донецькою «ДонНЕУТ-ШВСМ» для наших волейболісток турнірного значення уже немає.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
lychanka Показати IP 22 Квітня 2013 08:19
Дівчатка наші - як завжди - на висоті!!! P.S. і , звісно, приємно, що в новинах волейбол//дівчатка......... міститься нагадування про Фінал чотирьох баскетбол//хлопці=)))))))) вражає співдружність ігрових видів спорту на Волині=))))))) ВСІ НА БАСКЕТ!!!!!!1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus