USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Команда волинських рукопашників привезла колекцію нагород

17 Листопада 2015 08:37
У спортивному комплексі Київського військового ліцею імені Івана Богуна 14 листопада відбувся особисто-командний кубок України з рукопашного бою. Команда волинян повернулася із нагородами.

У заключному відповідальному старті взяли участь 17 збірних команд областей та окремих правоохоронних відомств нашої держави.

Волинську область представляли спортсмени Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ, Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» та військово-спортивного клубу «Тайфун» Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

За рахунок якісного виступу в індивідуальних змаганнях нечисленна команда волинян (5 спортсменів) посіла п’яте місце у загальнокомандному заліку Кубка України з рукопашного бою 2015 року.

Призерами змагань стали:

Владислав Тіпухов – 3 місце у ваговій категорії до 60 кг., спортивний клуб «Магістр», тренери Дмитро Грисюк та Віталій Рехнюк;

Олексій Єфімов – 2 місце у ваговій категорії до 75 кг., спортивний клуб «Магістр», тренер Дмитро Грисюк;

Андрій Супрунюк – 2 місце у ваговій категорії до 80 кг., федерація рукопашного бою «РУБІЖ» тренер Сергій Гузов;

Дмитро Щурук – 1 місце у ваговій категорії до 65 кг, спортивний клуб «Тайфун», тренер Сергій Трикоз.

Також, Дмитра Щурука організатори змагань нагородили цінним призом «За волю до перемоги» та відмітили традиційно високий рівень підготовки збірної команди Волинської області до відповідальних змагань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тетяна Показати IP 17 Листопада 2015 08:54
Молодці! Так тримати!
Юлія Показати IP 17 Листопада 2015 11:26
Наші тренери найкращі!!!!! Вітаємо Дмитро Ігорович, Олексій Олексійович - тільки вперед!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus