USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Кличко здолав Чарра в 4 раунді. ВІДЕО

9 Вересня 2012 17:05
Віталій Кличко впевнено перебоксував свого суперника в Москві. Поєдинок зупинили лише після рішенням судді, який вважав, що Мануель Чарр не в змозі продовжувати боротьбу.

Про це повідомляє сайт Isport.ua.

Перший раунд проходив в традиційній для боїв Віталія Кличка манері. Українець проводив розвідку, при цьому, наносячи несильні, але точні удари. В кінці раунду претендент кинувся на чемпіона, але пропустив кілька стусанів на зустріч. Чарру нічого не залишалося, окрім як реваншуватися ударом після гонгу.

Наступний раунд проходив аналогічно, лише з єдиною різницею - Мануель опинився в нокдауні. Після декількох пропущених атак «джеб-джеб-прямий праворуч», Мануель знову кинувся на чемпіона. Безперечно, кілька його ударів пройшло, проте правий зустрічний від Віталія відправив Чарра на підлогу рингу. Розвинути успіх Кличку-старшому не дозволив гонг.

Далі продовжилося традиційне методичне побиття суперника.

Ще з часів раннього нокдауну не покидала думка, що цей бій не відбуватиметься 12 раундів. Але такої швидкої і не зовсім логічної розв'язки ніхто не очікував. У четвертому раунді один з бічних Кличка залишив на обличчі претендента серйозну рану.

Відчувши недобре, Мануель знову пішов на українця. Так що пішов? Він просто побіг. Особливих дивідендів це не принесло, якщо не вважати дивідендами кілька зустрічних ударів. Ще момент і рефері зупинив час, щоб проконсультуватися з лікарем. Після нетривалого огляду, рефері поєдинку зупинив бій, викликавши бурю обурення у претендента.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus