USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Кіперу «Волині» варто поставити пам’ятник, - гравці

29 Липня 2012 14:49
Нереалізоване 11-метрове пенальті Матоса з «Чорноморця» у домашньому матчі з «Волинню» гарантувало команді красиву перемогу. За словами гравців, голкіперу команди варто поставити пам’ятник.

Про це інформує ФК «Волинь».

Захисник команди Олександр Насонов, який вперше вийшов на поле в основному складі у цьому сезоні, замінивши на фланзі Сергія Пилипчука, зауважив: «Скажу, що нашому воротарю взагалі пам’ятник потрібно поставити. Уся команда, звичайно ж, подякувала йому за те, що виручив нас у таку важку хвилину. Адже якби суперники реалізували пенальті, то гра могла б скластися зовсім по іншому».

Своєю чергою, герой матчу Максим Старцев зауважив: «Я намагався вгадати за розбігом Матоса, намагався його збити своїм маневром. Вийшло. От тільки відбив невдало, в середину, але добре, що у нас Сергій Сімінін не бігає, а на мотоциклі їздить. Він допоміг, вибив.

А щодо моменту, коли у середині другого тайму Бурджужан вдарив по воротам лучан без перешкод, голкіпер зазначив: «Тоді нічого не вигадував, стояв до удару, реагував на нього. Але позиція у нападника справді була, як кажуть, вбивча – перед Бурдужаном тільки я був. Момент удару я бачив».

Зокрема прокоментував гру нападник «Волині» Даніель Суботич. Каже, що дуже гордий за свою команду.

Стосовно адаптації, власне, до українського чемпіонату, то він зауважив: «Не думаю, що мені треба було якось особливо адаптовуватися. Так, в Україні грають в атлетичний футбол, причому усі команди. Але подібне я спостерігав і грав, коли недовгий час виступав в англійському «Портсмуті». Не думаю, що я не можу грати у силовий футбол. Крім того, не моя справа вибирати тактику. Я підлаштовуюся під команду, під ту гру, яку вона сповідує».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus