USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Хрестоносці» відбули до Білорусі

9 Жовтня 2012 13:33
Футболісти і тренери луцької «Волині» до 16 жовтня перебуватимуть у білоруському Бресті. За кордоном вони зіграють товаристський матч з місцевим ФК «Брест».

Про це повідомляє сайт луцького клубу.

Сьогодні вранці футболісти і тренери луцької «Волині» відбули на короткий тренувальний збір до Білорусі. Команда тренуватиметься у сусідньому Бресті, який вже не раз ставав у нагоді лучанам.

Навчально-тренувальні збори, викликані паузою у чемпіонаті через матчі національних збірних, триватимуть з 9 до 16 жовтня. Опісля зборів команда продовжуватиме готуватися до гри із донецьким «Металургом» у Луцьку.

До Бреста Анатолій Демяненко взяв 22 гравці:

Воротарі: Літовченко, Неділько, Старцев.

Захисники: Сімінін, Ілієв, Шандрук, Масло, Приндета, Задерецький.

Півзахисники: Ізворану, Скоба, Герасимюк, Бікфалві, Аржанов, Стевич, Пилипчук, Наконечний.

Нападники: Савич, Павлов, Суботич, Овонікоко, Бабир.


Нагадаємо, Петр Занєв та Ванче Шиков викликані у свої національні збірні, а Олександр Насонов – в українську «молодіжку». Роман Годований залишився у Луцьку через ушкодження, отримане у грі дубля в Запоріжжі.

В суботу, 13 жовтня о 15.00 у Бресті заплановано зіграти спаринг із місцевим ФК «Брест», який у цей час також готуватиметься до календарного матчу чемпіонату Білорусі із «Белшиною» (20 жовтня). Наразі «Брест» йде на восьмому місці у національному чемпіонаті.

Молодіжний склад «Волині» готуватиметься до продовження сезону вдома, наразі вирішується питання спаринг-партнерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus