USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Хрестоносці» своїм збірним не допомогли

13 Жовтня 2012 14:36
Троє гравців луцької «Волині», яких викликали до стану національних збірних, не принесли успіху своїм командам. Матчі, в яких грали «хрестоносці», завершувалися нічиєю або поразкою.

Про це повідомляє прес-служба клубу.

Перша неприємна звістка прийшла із Софії, коли напередодні матчу Болгарії проти Данії, наставник південних слов’ян Любослав Пєнєв заявив, що захисник «Волині» Петр Занєв не буде включений у заявку на матч, так як повністю не відновився від травми, отриманої в матчі лучан проти запорізького «Металурга». Але разом з тим тренер висловив надію, що зможе розраховувати на Занєва у наступному матчі проти Чехії. До слова болгари, які відкрили рахунок вже в дебюті зустрічі з 26-ї хвилини матчу залишились у меншості і у підсумку зіграли з датчанами внічию – 1:1.

У іншому матчі національних збірних, Ванче Шиков вийшов у стартовому складі збірної Македонії, яка приймала сусідів – збірну Хорватії, але через ушкодження, отримане у другому таймі, був змушений залишити поле на 75-й хвилині гри. За словами тренера збірної Македонії Чедоміра Яневскі, участь захисника лучан у вівторковому матчі проти Сербії майже неможлива. Щодо звітного матчу, то македонці також першими відкрили рахунок, на 16-й хвилині гол у ворота Плетикоси провів Ібраїмі. Але ще в першому таймі помилка Горана Попова після подачі з кутового дозволила Чорлуці відновити рівновагу в матчі. А на 60-й хвилині, результативний «ляп» голкіпера «Карпат» Мартіна Богатінова приніс хорватам три залікові пункти. Це Іван Ракітіч прямим ударом зі штрафного, який виконувався поблизу тренерської зони (!!!), встановив остаточний рахунок матчу – 1:2.

У товариському матчі проти одноліток із Данії за збірну України U-21 нового скликання зіграв Олександр Насонов (на фото). Захисник «Волині» провів на полі перший тайм на позиції правого оборонця, а сама гра завершилася «сухою» нічиєю – 0:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus