USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Хлопці карячились-карячились, а»… - Дем’яненко. ФОТО

24 Березня 2012 14:19
У матчі проти донецького «Шахтаря» луцька «Волинь» втратила нічию через безграмотність. Водночас півзахисник Євген Пічкур не винен у програші команди.
Про це 23 березня під час післяматчевої прес-конференції розповів головний тренер ФК «Волинь» Анатолій Дем’яненко.
Він назвав гру тяжкою та нервовою. «Жалко упускати нічию на останніх секундах. Безграмотність просто. Думати треба в футболі. Більше нічого не можу сказати. Хлопці карячились-карячились, а… Зрозуміло, що «Шахтар» серйозна команда, там виконавці хороші», - палко промовив фахівець.

Не подобається коучу рівень гри футболістів, які вийшли на заміну. «Вони тільки погіршили гру. А от «новий центр захисту» - Приндета та Шандрук – справилися. Нормально зіграли», - відзначив Дем’яненко.
На думку тренера, не варто винити Євгена Пічкура у програші команди. Мовляв, програла вся команда. «Найлегше одного звинуватити. Заміни невдалі, та й самі знаєте, які в нас проблеми. Ви знаєте, що Пічкур може «нашустрити», а привіз пенальті», - розчаровано сказав тренер.
Зі слів наставника «хрестоносців», у нього склалося враження, що Шевчук йшов на пенальті. «З трибуни може й було видно, що він чіплявся рукою і падав», - додав наставник.
Насамкінець Дем’яненко прокоментував банер з написом «Кварцяний – ти наше все», який під час гри повісили на паркан фанати «Волині». «Я не звертаю увагу. Я пройшов і не таке. Мені це по барабану. Людина має бути людиною перш за все, щоб не сталося в житті. А такі речі – це дурниці», - висловився наставник лучан.

Натомість головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу задоволений результатом гри з «Волинню». Мовляв, гра була важкою, суперник добре та організовано оборонявся. На його думку, «хрестоносці» можуть грати більш атакуючий футбол, але в цьому матчі «занадто сильно» хотіли нічиєї.
Зі слів фахівця, за винятком голу, «Волинь» фактично нічого не створила, а гості диктували умови. «Хоча дуже складно було пробитися через оборону, де часом захищалося по дев'ять чоловік під штрафним майданчиком. Багато помилок було, особливо в індивідуальних діях. Ми ними зловживали», - зауважив Луческу.

Як стверджує тренер, пропущений гол зробив «гірників» нервовими, тому й стали допускатися дитячих помилок. «Зокрема Кучер, коли отримав обидві картки. А також Ракицький, протести якого були зовсім не потрібні. Природно, за це Ярослава я теж покараю. Таке ставлення нервує всю команду, і вона показує не той футбол, який ми вимагаємо», - відзначив наставник «гірників».

Водночас Луческу похвалив центральних захисників «Волині». Мовляв, вони були в трьох хвилинах від того, щоб вберегти нічийний рахунок.

Насамкінець фахівець відзначив, що «хрестоносці» зробили все можливе, аби домогтися позитивного результату. «Задоволений тим, що ми добилися перемоги. Вітаю команду з трьома очками, які ми заслужили», - резюмував тренер «Шахтаря».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
AntiUkr Показати IP 27 Березня 2012 09:30
Список складений за підсумками щомісячних рейтингів IFFHS з 2001 по 2011 роки. Вище за всіх серед українських клубів розташувався донецький "Шахтар" (20 місце). П'ятьма сходинками нижче - київське "Динамо" (25). Решта представників України в першу сотню не потрапили. Рейтинг найкращих клубів Європи в 2001-2011 роках за версією IFFHS: 1. "Барселона" - 2917 очок 2. "Манчестер Юнайтед" - 2793 ------------------------------ 20. "Шахтар" - 1781 25. "Динамо" (К) - 1705,5 ---------------------------- 569. "Волинь" - 226 594. "Зоря" - 203 sportanalytic.com

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus