USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Із інтернату – в чемпіони. ФОТО

8 Жовтня 2011 12:14
У селі Липляни Ківерцівського району відбулися змагання з легкої атлетики VІІ-ої Спартакіади Волині серед спеціалізованих шкіл, шкіл-інтернатів, вихованці яких потребують корекції розумового і фізичного розвитку – спортсмени виборювали медалі під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Про це інформує прес-служба Волинського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У змаганнях, які тривали впродовж 7 жовтня, приймали участь спеціальні школи-інтернати з Рожище, села Затурці, селища Іваничі, села Липлян, селищ Головно та Заболоття. Програма складалася з трьох видів: біг 60 м в хлопців та 30 м в дівчат, стрибки в довжину з місця та естафета з бігу «4 х 60» метрів.

Переможцем з бігу серед хлопців став Матюшенко Рагім (с. Липляни), друге місце в Калініна Захара (смт. Головно), а третє в Узіюка Богдана (смт. Заболоття).

Серед дівчат перемогу святкувала Марущик Світлана (с. Липляни), друге місце посіла Гарманська Тетяна (смт. Головно), а третє Каплянчук Катерина(смт. Головно).

Кращими в стрибках у довжину з місця серед хлопців став: Калінін Захар (смт. Головно), друге місце виборов: Ріш Богдан (с. Липляни), а третє Причепа Микола (смт. Головно), в дівчаток першою стала Каплянчик Катерина, друге місце посіла Гарманська Тетяна, а третє Вітюк Марина (всі з смт. Головно).

Переможцями естафети з бігу 4 х 60 м стали вихованці Головненської школи-інтернат, друге місце Затурцівської, а третє в Липлянської.

В загальнокомандному заліку перемогу виборола команда спеціальної школи-інтернату смт. Головно, друге місце в Липлян, а третє місце посіла команда Затурцівської школи-інтернат.

Завершиться VІІ Спартакіада Волині серед спеціальних шкіл-інтернатів «Ти зможеш, якщо зміг я!» змаганнями «Веселі старти» 19 грудня 2010 року на день Святого Миколая в Іваничівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат.

«Такі заходи проводяться з метою підвищення мотивації дітей-вихованців дитячих спеціалізованих закладів до систематичних занять оздоровчою фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя та формуванню здорового емоційного фону серед дітей та підлітків шляхом їх залучення у команди за видом спорту», - кажуть організатори змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus