USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ювілей відсвяткував легендарний бомбардир «Волині»

16 Лютого 2012 16:14
Один з найкращих бомбардирів луцької «Волині» Володимир Дикий святкував 15 лютого ювілей - 50-річчя. Він, за словами екс-тренера клубу, Віталія Кварцяного допоміг йому реалізуватися як тренеру.

Про це інформує Волинська ОДТРК.

Вісім років Володимир Дикий одягав футболку луцької «Волині». За цей час він встиг стати кращим бомбардиром команди за один сезон, забивши 22 голи суперникам у сезоні 1989 року. А ще, разом із Андрієм Федецьким, є найкращим нападником клубу за всі роки. На його рахунку – 91 гол у ворота супротивників лучан.

15 лютого Володимир Дикий святкував 50-й день народження.
Розпочинав Володимир Дикий футбольну кар’єру у львівських «Карпатах». Туди він портапив у сімнадцятирічному віці після успішних матчів за юнацьку збірну Радянського Союзу. За спортивну кар’єру він захищав кольори шести клубів.

Найбільшого успіху досягнув у «Волині». Після завершення активних виступів у клубі працював тренером дублюючого складу. Наразі тренує дітей.

«А бути тренером – це, по-перше, нерви, які не можна викидувати. В душі не знаєш, що твориться, сердце тарабанить, трошки легше відходити від того, коли є позитивний результат. Ну, а коли програли, - дуже важко. Мені, наприклад, треба години три, аби відійти і заспокоїтися. Ні дружина – ніхто до мене не підходить, я сідаю, дома вмикаю телевізор, чи музику...» - розповів свої враження від ігор Дикий.

Потрапив вихованець львівського футболу на Волинь у 1988-му році завдяки наполегливості Віталія Кварцяного. Першого сезону протягом десяти матчів він не міг вразити ворота суперників, а потім почав забивати. Здебільшого - головою.

«Найпам’ятніший гол – це, мабуть, останній гол, коли ми стали чемпіонами України з «Суднобудівником» (футбольний клуб із Миколаєва, - «ВН»). У падінні я головою забив гол у «дев’ятку». Це напевне найкрасивіший мій гол. Хоча їх багато було, тих голів. Але це самий дорогий і пам'ятний, - ми ж тоді стали чемпіонами», - поділився спогадами тренер.

«Сильний футболіст був. Однак під час життя – дуже скромний, не любить хвалитися, хто він, де грав, скільки забивав… Футболіст – від Бога, прекрасний сім’янин. І я дуже задоволений, що його нове життя у Луцьку склалося по-новому і досить добре. Він відчуває музику футбольну, він вміє грати, - то набагато легше тренеру вирішувати поставлені задачі.
Хочу його поздоровити з цим великим святом, побажати йому багато молодості», - висловився колишній тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний.

«Я йому дуже вдячний, що він дав мені, як тренеру реалізуватись», - додав він.

«ВН» приєднуються до вітань та бажають ювіляру добра, злагоди та продовження кар’єрних здобутків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
vv Показати IP 16 Лютого 2012 18:28
дуже гарно грав..1989 рік ми запам'ятали добре. Гарний футболіст!
Егор Виноградов Показати IP 16 Лютого 2012 20:16
Дикарь среди луцких болельщиков всегда был под какой-то братской защитой.Это называется-мужик или свой парень.Чесно играл в футбол,забивал класные голы.А уровень футбола во второй лиге был выше нежели сейчас в вышке.В каждом матче 89-го ждали забьет сеголня Дикарь(уж прости Володя,люди трибуны тебя звали так)или нет.Было время...
Реаліст Показати IP 17 Лютого 2012 00:18
Хороший футболіст...аби не горілка, то був би супер..менше з тим - "Дикарь" з Днем народження!!! Мені було 10 років, коли ви порвали всіх в 1989р.
Допитливий Показати IP 17 Лютого 2012 08:12
А де Слука ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus