USD 40.95 41.25
  • USD 40.95 41.25
  • EUR 41.00 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Юніори «Волині» програли «іллічівцям». ВІДЕО

28 Листопада 2013 08:51
Юніорська команда луцької «Волині» провела вдома передостанній в нинішньому році офіційний матч. Наші земляки грали із однолітками з маріупольського «Іллічівця». У холодну погоду на полі було спекотно, адже зустрічалися дві найкращі на даний момент команди 2 групи чемпіонату U-19, повідомила прес-служба лучан.

Господарі дуже потужно розпочали матч і перші 25 хвилин гри затисли суперника біля своєї штрафної. М`яч літав із одного краю майданчика на інший, волиняни плели мережива атак, заробляли стандарти, виходили на ударні позиції, але забити не змогли. Найкращі моменти при цьому втратили Дудік, Бабій та Максимук.

Тим більш неочікуваним був для «Волині» пенальті, який «привезли» гравці центральної лінії у свої ворота. Ярмощук мусив фолити, перериваючи вихід Ексера сам на сам. Олександра вилучили і у ворота став Андрій Марчук. Утім, маріуполець Котов влучив з «крапки» у стійку воріт!

Гра в меншості не могла не позначитися на діях господарів. Тепер вже «Іллічівець» притис наших до воріт і створив кілька нагод забити. Одну з них реалізував Меркушов, вийшовши віч-на віч із Марчуком і розстріляв ближній кут – 0:1.

«Волинь» змогла відповісти небезпечним стандартним положенням, але Малик, пробиваючи головою, хоч і вистрибнув вище всіх, але в кут воріт не влучив…

На другий тайм Ярослав Комзюк випустив відразу трьох свіжих гравців, прагнучи освіжити гру в атаці. Але Шаповал, Ловинюк та Форсюк істотних шансів не дістали. А от у гостей моментів побільшало і хоч до певного часу «іллічівці» у ворота не влучали, нападник Ексер все ж забив ударом головою – 0:2. Так матч і закінчився, попри спроби господарів сквитати бодай один гол.

На зимову перерву команда Ярослава Комзюка пішла із шістьома очками після чотирьох матчів. Чемпіонат відновиться наприкінці березня 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus