USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Юні нововолинці - призери міжнародного турніру

26 Лютого 2013 18:14
Команда юніорів з Нововолинська потрапила у трійку призерів в міжнародному турнірі з міні-футболу.

Міжнародний турнір з міні-футболу серед юнаків 2001 року народження відбувся днями у місті Столін, Республіка Білорусь. Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

У змаганнях взяло участь 6 команд з Білорусі і 4 команди з України (Кузнецовськ Рівненської області, Ізяслав Хмельницької області, Володимир-Волинський, Нововолинськ ДЮСШ № 3 ФСТ «Україна»).

Команди грали у ІІ підгрупах. У своїй підгрупі новолинська команда виграла 3 поєдинки. Зайнявши ІІ місце, нововолинці вийшли у півфінал, в якому з рахунком 2:1 програли команді Ізяслава. У грі за ІІІ-ІV місце з рахунком 3:1 наші футболісти перемогли команду господарів Століна. Їх нагородили кубком і грамотою за ІІІ місце, а чотири гравці нововолинської команди стали переможцями у номінаціях: «Кращий бомбардир» – Арсен Юхно, «Кращий гравець турніру» – Владислав Мудрик, «Кращий захисник» – Данило Глушнюк, «Кращий воротар» – Микола Бабич. Пам’ятний приз у день свого народження отримав Максим Попов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus