USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Юні хокеїсти Луцька змагалися на турнірі імені Хурсенка. ФОТО

22 Квітня 2013 13:44
Всеукраїнський турнір з хокею «Соколята», присвячений пам'яті видатного лучанина, талановитого українського співака, композитора, автора-виконавця В'ячеслава Хурсенка відбувся у Луцьку цими вихідними.

Участь у турнірі взяли 4 команди із різних міст України: гравці команди «Крижинка» приїхали зі столиці, «Білі ведмеді» із міста Калуш, відвідали турнір і львівські хлопці – «Галицькі леви», а Луцьк відстоювали гравці клубу «Спарта».

Найсильнішу серед дитячих хокейних команд України обирали у два етапи. Тож перший етап Всеукраїнського дитячого турніру з хокею відбувся з рахунком:
«Спарта» - «Крижинка» - 7:6
«Галицькі Леви» - «Білі Ведмеді» - 6:4
«Крижинка» - «Галицькі Леви» - 0:13

Проте визначальним у боротьбі за першість був саме другий день змагань. За його результатами, беззаперечними переможцями дитячого турніру з хокею «Соколята» стали хлопці зі Львова – «Галицькі леві». Друге місце зайняла луцька команда – «Спарта», а друге і четверте місце, відповідно, «Білі ведмеді» (Калуш) та «Крижинка» (Київ). Завершився захід врученням подяк та нагородженням усіх учасників змагань.

Завітала на турнір й донька видатного співака та композитора – Марія Хурсенко. Дівчина щиро подякувала організаторам за те, що захід присвячений пам'яті її батька, що його друзі не забувають його і підтримують у такий спосіб. Також до вітального слова долучився відомий український хокеїст Костянтин Сімчук.






Довідково:
Дитячий турнір «Соколята» відбувся на льодовій арені «Снігова королева» за підтримки Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» та Федерації хокею Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus