USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

«Гирьова весна» зібрала на Волині спортсменів з 4 областей

15 Травня 2017 08:31
Фестиваль “Гирьова весна” у Зимному зібрав спортсменів з 4-ох областей, інформує Буг.

Захід зібрав близько 30-ти спортсменів з 4-ох областей Західної України.

Організували захід ГО “Нова ідея”, Зимнівський сільський та Волинський обласний центр здоров’я населення “Спорт для всіх”, осередок гирьового спорту у Волинській області. Фестиваль відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. Участь у заході взяли спортсмени з Волинської, Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

Змагання відбувалися у 7-ми вагових категоріях. Кожен учасник демонстрував своє уміння піднімати гирі вагою 24 кг. (поштовх двома руками та ривок лівою і правою). Головним суддею змагань виступив Андрій Книш.

За підсумками змагань перше командне місце виборола команда Львівської області, друге – Рівненської, а третє – Волинської.

Переможцям змагань вручили кубки, медалі та грамоти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 15 Травня 2017 10:00
Коли навчитесь писати більш конкретно, де проходив захід, чому б не написати координати, можливо хтось зацікавився і хоче себе спробувати, але не знає куди піти і т.д. . Тяжко було вставити ПІБ переможців, що б ми знали наших спортсменів. Тема не розкрита.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus